CHP’li İBB yönetimi, bu bayramda personele bayram çikolatası vermedi. Önceki dönemlerde belediye çalışanlarına Koç’un Divan çikolatası dağıtılıyordu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yolsuzluk iddialarıyla çalkalanırken, belediyenin eski başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, hapisten paylaşım yapmaya ve özellikle gençlerin gözünü boyamaya devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin isimli hesaptan korsan şekilde paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu, boş vaatlerde bulunup adaylık çalışmalarına kendince devam ediyor!..
Oysa İmamoğlu, ilk 5 yıllık döneminde vaatlerinin hiçbirini yerine getirmemiş, sebebi sorulduğunda, “Bu vaatleri hatırlamıyorum” demişti.
Bayram hediyesi bile kesildi
Öte yandan İBB’nin iç yüzü her geçen gün daha da deşifre oluyor. İmamoğlu eskiden Koç’un Divan markasıyla personele bayram çikolatası dağıtılırken, şimdi bu uygulama rafa kalkmış durumda.
Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Zekeriya Say’a İBB içinden ulaşan bir kaynak, bu bayramda personele bayram çikolatası bile dağıtılmadığını söyledi.
İddialara göre, personelinin bayram sevincini bile elinden alan CHP’li İBB yönetimi, bir yandan lüks harcamalarla gündeme gelirken diğer yandan kaynakları heba ediyor. Yolsuzluk operasyonlarıyla 47 kişi hakkında gözaltı kararı çıkan İBB, yeni projelerle göz boyamaya çalışıyor. Ancak kendi personelini bile görmezden gelmeye devam ediyor.
