• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu Akit'i ziyaret ederse kapıda karşılarız, ama...

Yeniakit Publisher
2019-10-04 12:13:00 - 2019-10-04 15:55:17
İmamoğlu Akit'i ziyaret ederse kapıda karşılarız, ama...

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karar gazetesini ziyaret etmesini yorumlayan, Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "İmamoğlu Akit'i ziyaret ederse kapıda karşılarız, ama sorumuzu da sorarız. Nedir şu olaylar deriz" şeklinde konuştu.

 yeniakit.com.tr  Akit TV'de Fatin Dağıstanlı'nın yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu gazetelerin gündemindeki haberleri yorumladı.

İmamoğlu Karar'a gitti

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris dönüşü, Ahmet Davutoğlu'nu destekleyen Karar gazetesine ziyarete gitti.

"İmamoğlu Akit'e gelse..."

Ali İhsan Karahasanoğlu, Karar'ın durduğu çizgisini gözden geçirmesini tavsiye ederken, İmamoğlu'nun Akit ziyaret etmesi halinde ise şunları söyledi.

"İmamoğlu Akit'i ziyaret ederse kapıda karşılarız, ama sorumuzu da sorarız. 'Nedir şu olaylar?' deriz. 'Ne oldu, Yenikapı'da millete gösterdiğin araçlar gerçekten iade edildi mi, edilmedi mi?' diye sorarız." 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sami paşa

Belediye tüm ihaleler e girerek yandaşlara peşkeş önlüyor helal olsun CHP ye

misafir

Antrikot,metro oyunlarıyla sahtekar olduğu,işçi çıkarmayacağı,öğrencilere burs veya kredi vereceği ,1700 makam aracı konuiarında yalancılılığı kanıtlanan imamaoğlunun tarafında olanların,dolayısıyla onları yanında tutanların,yanında olanların da aynı oiacağı doğalken,bunların da aynı olduğu AKİTin-İmamoğlu'ndan depreme ilişkin açıklama!,MHP'den zehir zemberek Ekrem İmamoğlu açıklaması,Haberlerinde birden çok imamoğlu taraftarı yorumcudan yazdıklarını kanıtlamaları istendi.Kanıtlayamadılar.Bir çok haberde bu şekilde kanıtlama istendi,kanıtlanamadı.Böylece yalancının yandaşlarının yalancı olabileceğ konusunu bir defa daha kanıtlayarak,kendilerinin de yalancı olduklarını kanıtladılar.Arşivimiz çok dolu olduğundan en yakın olarak yukarıda adı belirtilen haberleri bulduk,incelemek lsteyenlerin de kolayca bulabileceği yakın haber olarak.BUNDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE AKP ALEYHİNDE YAZANLAR BELGESİZ OLARAK YALAN SÖYLÜYORLAR.BU YÜZDEN BU SİTEDE,AKP ALEYHİNDE YAZANLARA İNANILMIYOR HER NE KADAR ÇAMUR AT,TUTMAZSA İZİ KALIR SANARAK YAZILSA BİLE,Sahtekar ve yalancıların HAİN olduğu gerçeği sebebiyle bu memleketten defolmasını istediğimiz bunların,BOŞUNA VAKİT VE SIHHATLERİ İÇİN GEREKLİ OLAN ENERJİLERİNİ KAYBEDİP SIHHATLERİNİ TEHLİKEYE ATMAMALARI DAHA İYİ OLUR HERHALDE.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23