• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlk bölümüyle ahlaksızlık pompalamaya başladılar! Camdaki kız dizisinde rezillik

Yeniakit Publisher
2021-04-10 12:30:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Televizyon ekranlarında yayınlanan çeşitli diziler, toplumda çürümeye neden olurken, bunun son örneği ise Kanal D’de ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi oldu.

Toplumun manevi değerlerini hedef alarak, çürümüş bir yapı oluşturmaya çalışan odaklar ahlaksız diziler ile bu amaçlarına günden güne yaklaşmaya devam ediyor. Bunun son örneği ise Kanal D’de ekranlara gelmeye başlayan Camdaki Kız adlı dizisi oldu. Daha ilk bölümünde ahlaksızlığın pompalandığı dizide başrol oyuncusu, bir sahnede yakın kız arkadaşının, tanımadığı erkeklerin evinde yatıp kalkıp gayrimeşru ilişki yaşamasını normalleştirme çabası dikkatlerden kaçmadı. Dizinin başka bir sahnesinde ise, “tanımadığın adamların evine gelip gitmeyi bıraksan mı?” sorusuna “yine geldi babaannemin ruhu” diyerek manevi değerleri ayaklar altına alındı.

Rezilliğin adeta akarsu gibi aktığı dizinin bir diğer bölümünde, evli bir kadının gayrimeşru ilişki yaşadığı bir adamın başkası ile evlenmesine, “bunlar normal şeyler bizim ilişkimizi zedelemez, zamanla alışıyorsun” diyerek çürümüşlüğe davetiye çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada da tepkilerin odağı haline gelen diziye değerleri koruma ile mükellef olan RTÜK’ün daha ne kadar göz yumulacağı merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Europa

Tam bir CHP ruhu!!

kaya

RTÜK DEDİĞİZ KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE OLDUGU BELİ DEĞİL MEMLEKETE TACIZ SEHTEKAR FAHİŞLE MAFYA AKLINA NE PİSLİK VARSA BU MİLLET TELEVİZYON DAN ÖĞRENİYOR CUMHUR BAŞKANIMIZ BUNA EL ATMALI YOKSA HACİ İŞLER FECİ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23