• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İki ada arasında sefer yapan tekne alabora oldu! Ölüler var

Yeniakit Publisher
2019-08-03 17:02:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İki ada arasında sefer yapan tekne alabora oldu! Ölüler var

Filipinler'de iki ada arasında sefer yapan tekne alabora oldu. Olayda 7 kişi öldü. 31 kişinin kurtarıldığı teknede, kaybolan olup olmadığı araştırılıyor.

Filipinler'de iki ada arasında sefer yapan üç teknenin alabora olması sonucu 7 kişi yaşamını yitirdi.

Sahil Güvenlik Sözcüsü Armanda Balilo, ülkenin merkezindeki Guimaras Adası ile Visayan Adası'ndaki Iloilo kenti arasında sefer yapan üç teknenin, kötü hava koşulları nedeniyle alabora olduğunu belirtti.

Kazada 6'sı kadın 7 kişinin öldüğünü, 31 kişinin kurtarıldığını aktaran Balilo, kaybolan olup olmadığını da henüz tespit edemediklerini vurguladı.

Başkent Manila'nın da bulunduğu metropol bölgesinde, okullar ve iş yerleri şiddetli yağış ve seller nedeniyle tatil edildi.

Meteoroloji uzmanları, yoğun muson yağmurları ve fırtına uyarısı yaptı.

Filipinler'de her yıl 20 civarında tayfun ve fırtına meydana geliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23