• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçerideki uşaklar ne der bu işe? İşte size ABD demokrasisi

Yeniakit Publisher
2022-06-09 14:14:00 -

ABD Başkanı Joe Biden'e ait olduğu iddia edilen konvoyun geçişi sırasında protestocu kadının yediği dayak dünyada gündem oldu. Görüntüye yorum yapan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karalamak için 'diktatör' yalanını ortaya atan ABD uşaklarına gönderme yaptı.

Dünya üzerinde haydutluk yapan Amerika Birleşik Devletleri'nin sözde demokrasisi sosyal medyada hızla yayılan video ile olay oldu.

Başkan Joe Biden'e ait olduğu iddia edilen konvoyun geçişi sırasında protestocu kadın, dövüldü.

Görüntülerde Amerikan polisinin kadını yere yatırdığı ve yumruk attığı görülüyor.

Görüntüye yorum yapan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karalamak için 'diktatör' yalanını ortaya atan ABD uşaklarına "İşte size ABD demokrasisi" sözleriyle gönderme yaptı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

cok dogru Amerikan polisi asiri acimasiz, vallahi kadin-cocuk dinlemiyor, aninda beynine kursunu yersin. gecenlerde 10 yasindaki bir siyahi cocugu yolda sallana sallana yürüdü diye, durdurmak istemisler, cocuk korkup kacmis, aninda sirtindan vurup öldürmüsler.

aynen böyle

o kadın dua etsin ya ıraktaki afğanistandaki suriyedeki vs.vs. vs gibi demokrasiyle tanıştırsalarda ne olurdu gitsin kiliseye nefes bari alıyorum diye bağışta bari bulunsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23