• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hüseyin Gülerce: Fetullah Gülen onu tekme tokat dövdü

Yeniakit Publisher
2016-06-09 13:19:00 - 2016-06-09 14:19:00
Hüseyin Gülerce: Fetullah Gülen onu tekme tokat dövdü

Bir zamanlara FETÖ lideri Fetullah Gülen’e en yakın isimlerden biri olan Hüseyin Gülerce, Gülen’in Cevdet Türkyolu'yu tekme tokat dövdüğüne şahit olduğunu açıkladı.

17 Aralık operasyonları sonrası Gülen Cemaati'nden ayrılan Hüseyin Gülerce, açıklamalarda bulundu.

Gülen'e ilişkin konuşan Gülerce, bir dayağa şahit olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

1995'de Zaman'a genel müdür olunca, hürmetin gereği olarak İzmir'e duasını almaya gittim. Bir hareketin manevi büyüğü, siz de hareketin CEO'su olmuşsunuz. Gideyim kendisinin duasını alayım dedim. Telefon ettim. Gittim. Henüz kendisi ile karşılaşmadık. Yamanlar Kolejinin üst katında bir odaya oturttular. Bir anda bir gürültü oldu. Bir bağırış... Ben de merakla fırladım dışarı. Gördüğüm sahne şu: Gülen, tekme tokat birisini dövüyor. Allah Allah. Dövdüğü kişiyi de tanıyorum: Cevdet Türkyolu. Onun yeğeni ile evli. Tabi benim o şekilde görmem onu çok kötü etti. Ben şok yaşıyorum. Hareketin manevi lideri, ağırbaşlı... Bize sahabe efendilerimizi hatırlatan bir insan evli barklı birini dövüyor. Tabi sonra sofraya oturduk, söylenmeye başladı. "ben nasıl bir adamım" dedi. "... Evli barklı, çoluk çocuğu olan bir adama nasıl vurabilirim" dedi. Ama öyle ufak bir vurma değil, tekme tokat girişti."

Aslında bu skandal. Ben bunu hayatımda ilk defa anlatıyorum. Hiç anlatmadım, belki de aleyhimde çok iftira yayıyor şu günlerde. Ondan dolayı anlatma ihtiyacı duydum.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23