• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hırsız şişteki tavuğu çalmıştı: İş yeri sahibi hakkını helal...

Yeniakit Publisher
2021-12-17 14:37:00 - 2021-12-17 14:42:06
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Hırsız şişteki tavuğu çalmıştı: İş yeri sahibi hakkını helal...

Kocaeli'de dükkanın önündeki tavuk çevirme fırınından, kızarmış tavuk çalan hırsıza işyeri sahibi hakkını helal ettiğini duyurdu. "Aklımın ucundan geçmezdi" diyen işyeri sahibi, "Nasıl alabilir? Neticede tavuk sıcak, dolabın içi sıcak, tüp yanıyor, ateş yanıyor. Nasıl elini uzattı oradan tavuğu aldı" diyerek yaşadığı şaşkınlığı anlattı.

Körfez ilçesinde, bir markete ait pişme fırınının önüne gelen iki şahıs bir süre bekledi. Şahıslardan biri çevreyi gözetlerken, diğeri ise fırının yakınında beklemeye başladı. İş yeri sahibinin içeri girmesini fırsat bilen şahıs, kızgın fırının içine elini sokarak pişmiş tavuğu çaldı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şişe takılı tavuklardan bir tanesinin eksik olduğunu gören iş yeri sahibi Fatih Uzun ise güvenlik kamerasını izleyince adeta şoke oldu. 15 yıldır Körfez ilçesinde gıda sektöründe çalıştığını söyleyen Uzun, "Bugüne kadar dışarıya çıkardığımız mallardan yağ çaldırdık, un çaldırdık, pekmez çaldırdık. Bunları normal karşılıyordum ama geçtiğimiz gün meydana gelen olay beni gerçekten ürküttü. Ben içeride peynir ve zeytin hazırlarken dışarıya çıktığımda şişe takılı tavuklardan bir tanesinin olmadığını fark ettim. Kamera kayıtlarına baktığımda vatandaşın sıcak tavuğu eliyle hızlı bir şekilde alıp gittiğini gördüm. Bu beni şu ekonomik koşullarda çok ürküttü. Valla ihtiyacı olsa ve bana söyleseydi ben çıkarır verirdim" dedi.

'Helal hoş olsun'

"Aklımın ucundan geçmezdi" diyen Uzun, "Nasıl oldu bende şaşırdım. Nasıl alabilir? Neticede tavuk sıcak, dolabın içi sıcak, tüp yanıyor, ateş yanıyor. Nasıl elini uzattı oradan tavuğu aldı çok şaşırdım. Şikayetçi olmama gerek yok, helali hoş olsun. Keşke bana gelip "ihtiyacım var deseydi", bu şekilde olması beni duygulandırdı, hüzünlendirdi. Sık sık başımıza hırsızlık olayı gelirdi ama ilk kez sıcak tavuk çaldırdık. Ben daha önceleri 5 litrelik zeytinyağı çaldırmıştım. Şişe takılı tavuğun çalınacağı hiç aklıma gelmezdi" diye konuştu.

'Hırsızlık olayları arttı'

Caddede hırsızlık olaylarının son günlerde attığını da ifade eden Fatih Uzun, "İnanın depoya gidemiyoruz. Son duyumlarıma göre, caddenin ilerisinde bulunan marketlerde de hırsızlık olaylarının sıkça yaşandığı söyleniyor. Marketlerde çalışan arkadaşlar bazı malzemelerin çalındığını tespit ediyor" sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

BASININ GOZUNUN SADAKASI OLMUS AC KALMIS CALMIS HIRSIZI HIC SEVMEM AMA BELLIKI KARNINI HARAMDA OLSA DOYURMAYA CALISMIS HELAL ETMEN COK GUZEL BIR DAVRANIS SAGOLASIN VAR OLASIN SANA AVRUPADAN YAZIYORUM ALLAH HAYIRLI ISLER VERSIN SANA.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23