• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Herkes tarafından merakla bekleniyordu! Seksenler'in yayın günü belli oldu

Yeniakit Publisher
2021-06-10 18:24:00 -
Herkes tarafından merakla bekleniyordu! Seksenler'in yayın günü belli oldu

TRT1'in sevilen yapımlarından biri olan Seksenler dizisinin değişen oyuncu kadrosu ile yayın günü ve tarihi resmen belli oldu.

'Seksenler', yeni sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam edecek. Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Demirel ve Reha Özcan yer alıyor. Ayrıca 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık diziye yeniden dönüyor.

Zeynep Demirel, 'Seksenler' ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak katılıyor. Çağatay rolünde gördüğümüz İlker Ayrık, hikâye gereği uzun zaman önce Belçika’ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie (Zeynep Demirel) ile beraber 'Rukiye'nin karşısına çıkıyor.

İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da 'Seksenler' kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatansever

bu diziyi sevdik ama bazı yanlışları yok degil . 

Mehmet

Reha tecrubeli bir oyuncu ama zeynep demirel me alaka.Bu diziye yakismaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23