• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'nin yayın organı Yeni Yaşam Gazetesi'ne erişim engeli

Yeniakit Publisher
2020-09-26 00:37:00 - 2020-09-26 00:45:37
HDP'nin yayın organı Yeni Yaşam Gazetesi'ne erişim engeli

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin yayın organı Yeni Yaşam Gazetesi’nin internet sitesine mahkeme kararıyla erişim engeli getirildi. Gerekçe gösterilmeden erişim engeli geldiğine itiraz eden Yeni Yaşam Gazetesi'nin gerekçelerini sizin için derledik...

Yeniakit.com.tr

Yaptığı haberlerle HDP sözcülüğüne soyunan Yeni Yaşam Gazetesi’nin internet sitesine Hatay 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirildi.

Devleti Kürtlere düşman gibi gösteren manşetleriyle bilinen ve HDP’nin reklamlarını yapan Yeni Yaşam Gazetesi, uygulanan karara gerekçe gösterilmediğini söyledi.

Yaptıkları manşetlerle devlet düşmanlığı güden Yaşam Gazetesi’ne gerekçeyi gelin biz gösterelim:

‘Allah ile Kürdün arasına jandarma’

PKK’nın yayın organı Mezopotamya Ajansı’nın algı amacıyla verdiği, yalan olduğu gerekçesiyle de sildiği asparagas haberi bir gün sonra ‘Allah ile Kürdün arasına jandarma’ haber başlığı ile verdi. Televizyon yayınlarından dahi bangır bangır Kürtçe okunan mevlitleri, Kürtçe yayın yapan kanalları görmezlikten gelen Yeni Yaşam Gazetesi, Diyarbakır Sur’da jandarmanın, imamın Kürtçe mevlit okumasını engellediğini iddia etti. Asparagas haberi, çıkan delillerle elinde patladıysa da gazete algısını yapmış oldu...
ÖNE ÇIKAN VİDEO

‘HDP’siz olmaz’

PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin reklamlarını her fırsatta manşetine taşıyan Yeni Yaşam Gazetesi, ‘HDP’siz olmaz’ başlığıyla okuyucuları HDP’ye yönlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan, ‘terör örgütü üyeliğinden’ tutuklu HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’la cezaevinde röportaj yaptılar.

Selahattin Demirtaş’ın hükümet hakkında asılsız iddialarını ilk sayfasına taşıyan Yeni Yaşam Gazetesi, ‘HDP’siz olmaz’ başlığıyla manşetini süsledi.

‘Bu pınardan barış akmaz’

Öte yandan Yeni Yaşam Gazetesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölge halkını terör örgütlerinden temizlemek amacıyla Suriye’de düzenlediği Barış Pınarı Harekatı için teröristlere kalkan olmuş ve operasyonların durması için çaba göstermişti. Ölen teröristleri sivil diye pazarlayan gazetenin manşetleri aynen şöyleydi: ‘Bu pınardan barış akmaz'

Gerekçe mi istiyorsunuz? Bu manşetler erişim engeline fazlasıyla gerekçe zaten... Düşmanca ve PKK ağzından yaptığınız manşetleri buraya yazsak ne satır yeter ne de zaman...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

espanyol

bu gibilere artık geçit yok

Hadra

Bu Lanet Gazete vb TV kanllarının ben hiç mi Hiç Duymadım, Lanet İsrailin, Lanet ABD nin aleyhinde bir duymadım,görmedim, Emperyalizme karşı İsrail, ABD, ÇİN, Rusyanın Zülmünü hiç duymadım ve de hiç görmedim , Ne hikmetse PKK/KCK/PYD/YPG DHKP-C nin ABD ve İsrail'in emrinde çalıştığı her şeyi ile ayan beyandır. Irak ve Suriye bu hale geldiyse hep bunların yüüznden bir de Beşşar ve Sülalesinin yüzünden oldu.Bu Küfrün Son Hezeyanlarıdır. bitecektir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23