• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Havaic-i asliye'ye uygundur' dedi! Ayasofya'nın eski imamı asgari ücret için rakamı verdi

Yeniakit Publisher
2021-12-11 12:03:00 -
'Havaic-i asliye'ye uygundur' dedi! Ayasofya'nın eski imamı asgari ücret için rakamı verdi

Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın'dan asgari ücrete ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. Asgari ücretin en az 4000 TL olması gerektiğini belirten Boynukalın, bu rakam ve üstünün 'havaic-i asliye'ye uygun olduğunu söyledi.

Asgari ücret çalışmalarında son viraja girildi. Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret pazartesi günü Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yapacağı 4. toplantısı sonrası netleşecek. Günlerdir merakla beklenen asgari ücret rakamı için Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

"4000 TL veya üzeri olması gerekir"

Boynukalın asgari ücret rakamına ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Asgari ücrete ilişkin rakam veren Boynukalın, "Asgari ücretin 4000 tl veya üzeri olması temennimiz ve duamız. Çalışan insanımızın asli/temel ihtiyaçlarını (fıkıh diliyle "havaic-i asliye"sini) karşılayacak bir miktarın asgari ücret olması hedeflenmelidir. Çalışan, üreten, hak ve hukuka riayet eden bir toplum olmamız duasıyla." ifadelerini kullandı.


İşte boynukalın'ın o paylaşımı;

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Metin

Hocanın burnunu sokmadığı bir bu kalmıştı

ANLAMAZSIN

GEL ZINDIK YOBAZ BU GÜNE GEL EKONOMİ SAFSATAYLA İŞLEMİYOR ŞEREFSİZ YOBAZ ÇİZMEYİDE AŞMA HER BOKTAN ANLAMAZSIN MAYDANOZ OLMA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23