• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirme yapılacak

Yeniakit Publisher
2019-12-20 15:38:07 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirme yapılacak

Düzce Valiliği koordinesinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu ek hizmet binasında hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Düzce Valiliği koordinesinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu ek hizmet binasında hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Düzce’de hasta ve hasta yakınları için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda Romatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Sema Kayra Tahra ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uz. Dr. Zeynep Tokel vatandaşlarla buluşarak hem bilgilendirme bulunacaklar hem de merak edilenleri yanıtlayacaklar.

Düzce Valiliği koordinesinde, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Ek Hizmet Binasında hasta ve hasta yakınlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Tüm Düzcelilerin davetli olduğu toplantı, 23 Aralık 2019 tarihinde saat 09:30’da Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Ek Hizmet Binasında gerçekleşecek.

Romatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Sema Kayra Tahra, romatolojik hasta ve hasta yakınlarına hitap ederken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uz. Dr. Zeynep Tokel ise Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) uygulamalarına yönelik bilgilendirmede bulunacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23