• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas duyurdu: ‘Tel Aviv’in kalbini vuran Yemen’e şükürler olsun’

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Hamas duyurdu: ‘Tel Aviv’in kalbini vuran Yemen’e şükürler olsun’

Terör devleti İsrail Ortadoğu'yu kan gölüne çevirirken Gazze işgaline karşı duran Hamas’tan katil İsrail’e karşı saldırıları dolayısıyla Yemen’e teşekkür etti.

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Yemen'deki Ensarullah Hareketi'nin terör rejimi israil’e gerçekleştirdiği füze saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Hamas'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Yemen silahlı kuvvetlerinin Tel Aviv’in kalbinde yer alan Ben Gurion Havalimanı’na gerçekleştirdiği füze saldırısı, Yemen’in Filistin davasına olan köklü bağlılığını ve mazlum Filistin halkının yanında durma konusundaki kararlı tutumunu göstermektedir. Bu tutum, Yemen’in ABD-Siyonist vahşi saldırılarına maruz kalmasına rağmen sürdürülmektedir.

Hamas olarak, Yemen halkını ve liderliğini, sahip oldukları asil duruşları, cesaretleri ve Gazze Şeridi’nde soykırıma uğrayan Filistin halkına verdikleri sürekli destek nedeniyle selamlıyoruz. Yemen’e yönelik zalim Amerikan-Siyonist saldırganlığa karşı tam dayanışma içinde olduğumuzu vurguluyoruz.

Tüm Arap ve İslam dünyasının unsurlarını, Filistin’e destek olma konusunda tarihî sorumluluklarını üstlenmeye, Gazze’de sistematik soykırım ve açlığa karşı mücadele eden halkımızı savunmaya ve ümmetin kutsallarını koruma mücadelesine katılmaya çağırıyoruz. Bu, bölgeye hükmetmeye ve halklarının kaynaklarına el koymaya çalışan faşist işgal planlarına karşı durmanın bir gereğidir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ata

evet gazze için ne yapıyoruz... ne yaptık? siyonisti nasıl kıstırmayı, nasıl yenmeyi planlıyoruz? yoksa ortadoğu bataklığı deyip israil ile olan sınırımzın habire uçaklarla bombalanmasına seyirci miyiz??

Koparan

Turkiye Istaili 24 saatte toz duman eder. Istailin istedigi Turkiyenin saldirmasi. ..! İsrailin Filistine saldirmasinin nedeni almak'mi? Filistin yillardir yahudilerce alınmış zaten. Filistine katliam yapmasinin asıl nedeni : Turkiyi Savada sokmak. ! ABD' Siyoniste destek veriyor. ABD'düşünce Enstitüsünün önceki Turkiyede planladigi. Derin devlet kurgu planlarinin çökmesi, Turkiye toprak lari dahil ;Dünya siyonist krallığınin kurula mamasi. Bu nedenle Turkiyeyi kuduz kopek. Misali kışkırtıp savasa sokarak. Gelismekte olan sanayisini durdurmak, maddi sikintiya sokarak , Ukray nanin düştüğü duruma düşurmek. i.Savas galibiyeti olarak, ABD' AB' ve Yunan icin : Turkiyeden tavizlerin istenmesi. Kıbrıs, Akdeniz kita sahanligi ilkesinde vaz gecme si, Suriye, Kuzey ırak tan cekilmesi gibi. Yani; Kokus mus zihniyette oldugu gibi. Yurtta sulh( Açlık, yokluk isyanlar, kargaşa) Cihanda sulh; ( Deniz ve hava kita sahanligina kapanmasi, Suriyre, Libya, Irak, Filstin, yunan adalari deniz hakimiyetini 12 mile çıkarması) Daha 2 nci Ucak gemimiz yapim aşamasında. F-35 ile karsilaşacak savaş ucagimiz Hakan iki ve üçüncü yapim aşamasında. Altay tank motoru yeni yapıldı muharebe icin en az 300 adet olmasi gerekir. Topogtafik Navigasyon icin 6/AUydu yeni yörüngeye. Yerleşti Navigas yon. ve haberlesme hazir degil. Turkiyenin ABD'Ingiliz AB, yunan ile savasmasi icin en az; 6 yil gerekli..! Bu durumde Filistine girelim'mi? Gazze icin ne yaptık, ne yapacagiz sorusunun cevabu bu..! .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23