AK Partili Sancaktepe Belediyesi'nin inşa ettiği ve Hakan Şükür'e jest adını verdiği stadın ismi değiştirildi. Şükür'ün isminin yer aldığı tabela staddan söküldü.
Sancaktepe'deki Hakan Şükür Stadyumu'ndan dün akşam saatlerinde gelen ekipler tarafından Hakan Şükür ismi söküldü.
İstanbul'un Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de AK Partili belediye tarafından 2010 yılında inşa edilen ve Sancaktepe Belediyespor'un maçlarına ev sahipliği yapan 2000 kişilik tesis UEFA ve FIFA standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilmişti.
Stadyumun yeni ismi ise "Sancaktepe Şehir Stadı" oldu.
ŞÜKÜR'DEN 'CIVIK' TEPKİ
Hakan Şükür, ilk tepkisini Twitter hesabı üzerinden verdi. Şükür takipçileriyle paylaştığı mesajında "Duvarda resmin olacağına alemde ismin olsun:)" şeklinde cıvık bir söylemle durumu geçiştirmeye çalıştı.

