• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakan Şükür’den çok konuşulacak sözler! Zora düşünce FETÖ'yü sattı

Yeniakit Publisher
2020-01-15 13:32:00 -
Hakan Şükür’den çok konuşulacak sözler! Zora düşünce FETÖ'yü sattı

Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan ve mal varlığına el konulan FETÖ firarisi Hakan Şükür, FETÖ'ye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şükür'ün örgüte ilişkin açıklamaları, 'Zora düşünce FETÖ'yü sattı' şeklinde yorumlandı.

ABD'de firari olarak bulunan Hakan Şükür UBER şoförlüğü ile manşet olunca yeni bir açıklama yaptı. Hakan Şükür Youtube hesabından bomba itiraflarda bulundu. Açıklamasının son kısmı ise FETÖ açısından hayli enteresan.

Firar ettiği ABD'de sıfırı tüketen Hakan Şükür'ün UBER şoförlüğü yaptığı ortaya çıkmıştı. Konu medyaya manşet olunca Hakan Şükür sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Şükür UBER konusunun yanlış anlaşıldığını belirtip 'Bu işi sürekli yapmıyorum, zaten eşim de izin vermez' dedi. ABD'de bulaşıkçılık ve garsonluk yaptığını itiraf eden Hakan Şükür, 'mağdur rolü' yapıyor eleştirilerine de yanıt verdi. Şükür'ün açıklamasının son kısmı ise FETÖ'yle ilgili ve hayli dikkat çekici. İşte Hakan Şükür'ün UBER şoförlüğüne ilişkin yeni açıklamaları:

UBER şoförlüğü mesleğim değil

Dünya medyasına verdiğim bir röportajla yağmur gibi haber oldum. Ben sporun içinde kalmak istiyorum yaşadıklarımla ilgili bir şeyler anlatmak istemiyorum. Çok şükür hayatımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Dünya basınına mağduriyetimi anlatırken UBER'i söyledim. Zaman zaman keyif için yapıyorum. Bunu meslek olarak yapmıyorum.

Mağdur rolü yapmıyorum

Burdan bir şey devşirmeye çalışmıyorum. İnsanlara bizi mağduriyet devşirmeye çalışıyor gibi gösteriyorlar. Evet ben mağdurum. Saklayacak bir şey yok. Allaha çok şükür dimdik ayaktayım, sadece ülkede bir çok altına pisletmişin ortamı ve bu ortamın esiriyim. Kime ait olursa olsun, birilerinin suçunu paylaşmak mümkün değil. Bunu tüm dünya biliyor. Sadece bunu anlatabilecek önemli insanlara ihtiyaç var. Bizler ülkesini vatanını milletini çok seven (kişileri değil) en yükseğinden en alçağına kadar bu durum Türkiye'de mevcut.

Bulaşık yıkadım

UBER konusu benim mesleğim değil. Cafe işlettim. Çok küçük bir hisseyle orda ortaktım. Cafede garsonluk yaptım, kahve sattım, bulaşık yıkadım. İnsanlarla iletişim kurmak için burdaki kültüre adapte olmak için yaptım. Elbette para kazanma ihtimaliniz varsa bunu yaparsınız. Ama çok ciddi maddi zararlar gördüm. Çeşitli işler yaptım. Kitap yazmaya çalıştım. Online sistemden, Çeşitli işlere girmeye çalıştım.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Eşim UBER'e asla müsade etmez

UBER'den mağduriyet çıkarmaya çalışıyor demişler ya. Uber'den mağduriyet çıkmaz. Bunu söylemedim demiyorum, bunu söyledim ama bu benim için meslek değil. Benim mesleğim futbol ve onunla ilgili çalışmalar yapıyorum. Keyif için İngilizce için, zevk için arkadaşımın lisansıyla yapıyorum. Sağlık sorunlarım olduğu için bu işi yapamam eşim de buna asla müsade etmez. Yapacak bir iş bulurum, giderim cafede orda burda çalışırım.

Çok ciddi teklifler alıyorum

Türkiye'deki yerli ve milli medyamız burdan vazife çıkararak asıl anlatılmak isteyenenlerden, burdan mağduriyet çıkarmışlar. Aslında bunu kendileri yapıyorlar. Un taşırken resmimi çekip lüks içinde yaşıyor diye yazıyorlar. Çalışmak kötü bir şey değil. Ben önemli bir insanım. Burda kalabilmenin yolu buranın kurallarından geçiyor. İngilizcem çok yeterli değil, bunu çok fazla iletletemedim. Çok ciddi kanallar, çok önemli yazarlar ve çok önemli haber programlarından ciddi teklifler alıyorum.

FETÖ ile araya mesafe mi koyuyor?

Hakan Şükür'ün UBER konusunda yaklaşım 10 dakika süren açıklamasının final kısmı dikkat çekici. FETÖ ile arasına mesafe koyan sözler sarfeden Hakan Şükür şunları söyledi:

Birileri suç işlemiş olabilir. Herkesin gördüğü emin olduğu delillendirdiği bir şey vardı zaten. Bunların cezasının verilmesinden kesinlikle imtina edilmemeli. Bunun aksini söylemek büyük aptallık olur. Ben kimsenin suçunu sahiplenemem. Birileri suç işlemişse kusura bakmasın onun cezasını çeker. Ama böyle davranarak birileri suçluysa benim üzerimden bu duygunuzu da kaybediyorsunuz. Dünya'ya kaybediyorsunuz. Gerçek suçlular varsa onları alır gereği neyse onu yaparsınız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SOKAĞIN SESİ

SUÇLU DEĞİLSEN NEDEN KAÇTIN? TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALETİNDEN KAÇTIN, HAİNLİĞİNİ TEYİT ETTİN. 

Nur

Yani normal vatanını milletini satan adam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23