• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gündeme bomba gibi düştü! Burgazada'ya giden Ahmet Davutoğlu bakın kimin evinde kaldı

Yeniakit Publisher
2019-08-23 15:22:00 -
Gündeme bomba gibi düştü! Burgazada'ya giden Ahmet Davutoğlu bakın kimin evinde kaldı

Yeni parti çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu'nun Burgazada'da birtakım görüşmelerde bulunduğu ve burada eski danışmanı Etyen Mahçupyan’ın evinde kaldığı iddia edildi.

Yeni parti çalışmalarına hız veren ve geçtiğimiz günlerde parti binasını tuttuğu iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Burgazada'da birtakım görüşmelerde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

Geçtiğimiz günlerde parti binasını tuttuğu belirtilen Ahmet Davutoğlu'nun dün de bazı görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Etyen Mahçupyan’ın evinde kaldı

Milli gazetede yer alan habere göre; Davutoğlu, Burgazada’da eski danışmanı Etyen Mahçupyan’ın evinde geçirdi. Burada önemli görüşmeler gerçekleştirdiği belirtilen Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti için son düzenlemeleri yapmaya başladığı iddia edildi.

Eski Başbakanı evinde ağırlayan Mahçupyan ise görüşmenin bir aile ziyareti olduğunu savunurken, siyasi bir görüşme olmadığını dile getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Aferin Amet . Sen ne imişsin be Amet. Ben yüzde 49 aldım diyon o zaman direnip istifa etmeyeydin . Bu millet oyu sana değil Reise verdi , işte meydan karnından konuşmayı bırak ortaya çık ta boyunu görelim

Oktay

Davut daha ermeniden medet umuyon baslamadan sonu getiren bu olurermeny gul ermeney davut
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23