• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gül ve Babacan'ın stratejisi deşifre oldu

Yeniakit Publisher
2019-08-19 21:18:00 -
Gül ve Babacan'ın stratejisi deşifre oldu

Yeni parti kuracağı iddia edilen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve kurucusu olduğu AK Parti’den istifa ederek çalışmalara başladığını duyuran eski bakan Ali Babacan’ın, stratejileri deşifre oldu.

Abdulkadir Selvi, AK Parti’nin 18. yıl dönümü etkinliklerinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın değişim mesajlarını vereceğini söyledi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, muhalefetin artık birleşerek AK Parti’ye alternatif oluşturabildiğini belirtti. Selvi yazısının son bölümünde, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve kurucusu olduğu AK Parti’den istifa ederek çalışmalara başladığını duyuran eski bakan Ali Babacan’ın, Erdoğan ile mücadeleye girmeyeceğini iddia etti. Selvi, Gül ve Babacan’ın Erdoğan’ın Necmettin Erbakan’a karşı uyguladığı stratejiyi izleyeceğini ifade etti.

Selvi’nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

“Erdoğan, kurulacak olan yeni partilerle mücadeleyi seçecek. Bu belli oldu. Abdullah Gül ile Ali Babacan’ın ise Erdoğan’a karşı ince bir stratejiyle hareket edeceği söyleniyor. Bu konuda temel bir tercihte bulunmuşlar. Erdoğan’la mücadeleye girmeyecekler. Erdoğan’ın Erbakan’a karşı uyguladığı stratejiyi onlar da Erdoğan’a karşı uygulayacaklar: Erdoğan’ı eleştirmeden Erdoğan’la mücadele etmek”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Malatya lı

Ne davutoğlu ne babacan nede gülden bi cacık olmaz tek dertleri chp pkk ya çalışmak

Recep Güler

BU MİLLET,HER ŞEYİ AFFEDER-HİYANETİ ASLA,,AFFETMEZ!BUNLAR NORMAL İŞLER DEĞİLDİR,HERKESTE BİLİYOR Kİ-BUNLARIN HİÇBİRİSİ DIŞARDAN,SİYON-MASON-İNGİLİZ-FETÖ DÜRTMESİZ BİRARAYA GELEMEZLER,GELENLERSE KESSİN SİYONİSTLERİN UŞAĞI-ABD-SAROS-İNGİLİZ-MASON DESTEKLİDİRLER!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23