• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Golünü attı! Bomba açıklamayı yaptı: İdlib'e gitmek istiyorum

Yeniakit Publisher
2020-03-01 17:10:00 - 2020-03-01 18:41:15
Golünü attı! Bomba açıklamayı yaptı: İdlib'e gitmek istiyorum

Denizlispor'un Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Mustafa Yumlu, Türkiye'nin Bahar Kalkanı Harekatı'na destek vererek, "İdlib'e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Kefenimi giydim, bekliyorum" dedi.

Yukatel Denizlispor'un BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendiği maçta takımının ilk golünü atan Mustafa Yumlu, İdlib şehitlerine göndermede bulundu ve "İdlib'e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Kefenimi giydim, bekliyorum" dedi.

Yukatel Denizlispor'un BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendiği maçın ilk golünü atan Mustafa Yumlu, karşılaşma sonrası BeIN Sports'a açıklamalar yaptı. Futbol konuşmak istemediğini dile getiren Mustafa Yumlu sözlerine Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözünden alıntı yaparak başlarken, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü vardır; 'Biz millet olarak savaşı sevmiyoruz ama söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz.' Biz böyle bir milletiz" dedi.

Tecrübeli savunmacının duygulandığı görülürken, "Bedelli askerlik yaptım ama şu an yemin olsun abdestliyim, İdlib'e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Bizi göndermezler ama gerekirse o kardeşlerimizin ayakkabılarını, çantalarını temizlerim. Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

CHP Lİ OLMADIĞI KESİN..

Abdullah turab

Alnından öpüyorum.kilacdaroglu ve avanesi utanır belki.ama sanmam onlar rejim leslerine uzuluyordur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23