• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Golden çetesi' İstanbul'da

Yeniakit Publisher
2017-03-06 15:08:00 -
'Golden çetesi' İstanbul'da

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden eski güverte reisi Özbakan'ın "Golden Çetesi" adını verdiği 12 köpek, Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağından alınarak İstanbul'daki gönüllü bir hayvan severe gönderildi. Köpeklere bakacak kişinin mekan ve maddi güç olarak yeterli olmasına dikkat edildi.

Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden eski güverte reisi Şenol Özbakan'ın "Golden Çetesi" adını verdiği golden retriever ve rottweiller cinsi 12 köpek, bir süredir kaldıkları Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağından alınarak İstanbul'daki gönüllü bir hayvansevere gönderildi.

Muğla Barosu Doğal Yaşamı Koruma ve Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Vahit Çevik, yaptığı açıklamada, Şenol Özbakan'ın kızı Yağmur Özbakan'ın da onayıyla köpeklerin İstanbullu hayvansever Işkın Moğol Alçı'nın himayesine verildiği söyledi.

Köpeklere bakabilecek durumda


Köpeklerin daha iyi ortamda yaşamlarını sürdüreceğini ifade eden Çevik, "Hem mekan olarak hem de maddi güç olarak köpeklere bakabilecek durumda. Kimseden herhangi bir yardım talep etmeden onun tarafından bakılacaklar. Ev ortamında sevgi ortamında bizim de takibimizde, kontrolümüzde onun tarafından bakılacaklar." dedi.

Çevik, sosyal medyada köpeklerin yurt dışına satılacağı yönünde bazı iddialar olduğunu, böyle bir şeyin gerçeği yansıtmadığını ve bu iftiralarla ilgili hukuki yollara başvuracaklarını aktardı.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23