• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gölbaşı Belediyesinden “Hedef bir milyon amatör denizci” projesine

Yeniakit Publisher
2020-03-10 09:45:28 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Gölbaşı Belediyesinden "Hedef bir milyon amatör denizci" projesine

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından başlatılan ve 2023’e kadar sürecek “Hedef bir milyon amatör denizci” projesine Gölbaşı Belediyesi tarafından destek verildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından başlatılan ve 2023’e kadar sürecek “Hedef bir milyon amatör denizci” projesine Gölbaşı Belediyesi tarafından destek verildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından başlatılan “Hedef Bir Milyon Amatör Denizci” projesi kapsamında Gölbaşı Belediyesi koordinasyonunda Amatör Gemi Ehliyet Kursu, Kısa Mesafe Telsiz Kursu ve sınavı düzenlendi.

Gölbaşı’nda balıkçılık yapmak ve amatör olarak gemi kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik 3 saatlik eğitimler düzenlendi. Eğitimin ardından gerçekleştirilen sınavda başarılı olanlara amatör denizcilik ve kısa mesafe telsiz kullanım belgesi verilecek. Gölbaşı Belediyesi Meclis Salonun’da denizcilik uzmanları tarafından gerçekleştirilen eğitimlere ve sınavlara 200 kişi katıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan “Hedef 2023 1 Milyon Amatör Denizci” projesi kapsamında denizcilik uzmanları tarafından verilen eğitimin ardından, yapılan sınavı başarı ile tamamlayanlar 24 metreye kadar özel tekne kullanabilme yeterliliğine sahip olacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23