• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gökhan Özoğuz'un Türkiye'yi karalayan yeğenine piyango vurdu

Yeniakit Publisher
2021-09-30 14:19:00 - 2021-09-30 14:35:45
Gökhan Özoğuz'un Türkiye'yi karalayan yeğenine piyango vurdu

CHP yandaşı Gökhan Özoğuz'un Türkiye'yi karalayan kuzeni Aydan Özoğuz'un Almanya Federal Meclisi Başkanı olacağı iddia edildi.

Almanya’da seçimler tamamlandı. Ancak kulislerde kimin başbakan, kimlerin bakan olacağının yanı sıra meclis başkanının da kim olacağı konuşuluyor.

Almanya Parlamentosu başkanlığına aday olan isimler arasında Almanya'nın ilk uyum bakanı olan Türk asıllı Aydın Özoğuz yer alıyor.

Der Tagesspiegel gazetesi mecliste çoğunluğu elinde bulunduran SPD’li kaynaklara dayanarak verdiği haberde, meclis başkanlığı için Aydan Özoğuz’un isminin geçtiğini belirtti.

12 yıldır SPD’de milletvekili olan Aydan Özoğuz, bir dönem Federal Hükümetin Göç ve Uyumdan sorumlu Devlet Bakanı olarak da görev yaptı.

Aydan Özoğuz, seçilmesi durumunda Federal Meclis’teki ilk Türk kökenli meclis başkanı olacak.

Gökhan'ın kuzeni

Bulduğu her fırsatta Türkiye'yi karalayan Aydan Özoğuz, CHP yandaşlığıyla bilinen Gökhan Özoğuz'un kuzeni.

Özoğuz bakanlığı döneminde Türkiye'yi karalayarak şu ifadeleri kullanmıştı.

"Türkiye’nin bu kadar hesap edilemez duruma geleceğini tahmin edemezdim. Başkaları keyfi tutuklanırken nasıl rahatsız olmadan Türkiye’de tatil yapılabilir"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Beyni satılmış 

Resat

Gökhan içinde iyibir makam hazırlarlar yaptıkları karşılığında. Herşey meydanda anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23