• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gezi ihaneti sırasında ‘Güzel günler göreceğiz’ paylaşımları... ‘Bilirkişi’ böyle diyorsa vay memleketin haline!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Gezi ihaneti sırasında ‘Güzel günler göreceğiz’ paylaşımları... ‘Bilirkişi’ böyle diyorsa vay memleketin haline!

Kurulduğu günden beri türlü badireler atlatan ve sürekli susturulmak istenen yerli ve milli medyanın gür sesi Akit, benzersiz bir hukuk garabetiyle daha karşı karşıya kaldı. Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi’nce gazetemize yönelik Bakırköy Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açtığı davaya bilirkişi olarak atanan Güzide Soydemir Ünayral’ın, görev sınırlarını aştığı, bazı tespitlerinde kendi içerisinde çeliştiği ve tarafsızlığını kaybederek, adeta Akit’e düşmanlık yaptığı ortaya çıktı. Hakim takdirinde olan konuları bile hükme bağlamay kalkışan ve “Manevi tazminat gerekir” diyen Ünayral’ın tarafsız kalmadığı gibi açıkça Akit’in savunduğu değerlere nefret kusan taraflı bilirkişi olduğu öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Kurulduğu günden beri türlü badireler atlatan ve sürekli susturulmak istenen yerli ve milli medyanın gür sesi Akit, benzersiz bir hukuk garabetiyle daha karşı karşıya kaldı. Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık AŞ’nin başvurusu üzerine gazetemize yönelik Bakırköy Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açılan davaya bilirkişi olarak atanan Güzide Soydemir Ünayral’ın, milletin mukaddes değerleriyle kavgalı olduğu ve Gezi ihanetine açıktan destek verdiği ortaya çıktı. Görev sınırlarını aşan, bazı tespitlerinde kendi içerisinde çelişen ve tarafsızlığını kaybederek adeta Akit’e düşmanlık yapan Ünayral’ın, Gezi ihaneti sırasında “güzel günler göreceğiz” şeklinde paylaşımlar yaptığı ve dini değerlerimizle alay ettiği öğrenildi.


 

LGBT HAYRANI NAMAZ ALERJİSİ

19 Eylül 2012 tarihli paylaşımında, “20 yıllık gazetemi bugün değiştirdim artık Sözcü okuyorum” şeklinde ifadeler kullanan Ünayral’ın, bir başka paylaşımında “Bütün kadınlar namaz eteği giymeye başlamış. Maxi boy hiç sevmiyorum bögh..” şeklinde ifadeleri dikkat çekiyor. Dava konusu haber ve köşe yazılarının Fikri ve Sınai Haklar Kanunu’na göre ‘eser’ niteliği taşımadığı halde, peşin hükümle davacının 110.000 TL maddi zararının bulunduğunu ve manevi tazminat koşullarının oluştuğu sonucuna varan “taraflı” bilirkişi Ünayral’ın skandalları bununla sınırlı kalmadı. 16 Haz 2013’te, “Laikiz biz, laik!” diye bağıran Ünayral, 14 Ağustos 2013’te ise “Kamusal alanda ibadet anayasa komisyonunda kabul edilmiş. Mesai saatleri ezana göre düzenlenmesi artık mecburiyet” şeklinde İslam’ı korkutucu gibi göstermiş. Hızını alamayan Güzide, o dönem Başbakan olan Erdoğan’a ise 3 Ekim 2012’de; “Bugün Ankara Üniversitesinde Başbakanı sadece danışmanlarca seçilmiş öğrenciler görebildi, kendiniz çalıp kendiniz söylediniz yine..” diyerek dil uzatmış. LGBTİ hayranlığını da paylaşan Ünayral’a ilişkin “Böyle bilirkişi mi olur?” eleştirilerini beraberinde getirirken, kamuoyunda başta Adalet Bakanlığı olmak üzere ilgili mercilerin harekete geçmesi beklentisi oluştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Erçelik

Bunu bilirkişi olarak atayana bir bakmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23