• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Geleni gideni tokatlamışlar... Yeni ‘Sülün Osman’ vakası patlak verdi

Yeniakit Publisher
2020-07-19 12:34:00 - 2020-07-19 12:55:17
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.

Malatya'da birçok vatandaş, aldıkları evlerin inşaat şirketi tarafından birden fazla kişiye satıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Malatya’da, “Sülün Osman’ın” dolandırma hikayelerini aratmayacak bir olay yaşandı. İddiaya göre bir inşaat şirketi, aynı daireleri birden fazla kişiye sattı.

Mağdur olduklarını ifade eden vatandaşlar, parasını ödedikleri evlerin başkalarına da satıldığını görünce şok yaşadı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan vatandaşlar, mağdur olan diğer şahısların da korkmamasını ve inşaat yetkililerinin “edebiyatına” inanmamasını, haklarını aramalarını söyledi.

Mağdurlar adına suç duyurusunda bulunan avukat, bir de basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “Yaptığımız tespitler neticesinde, 30 adet dairenin 3 farklı kişiye satılarak 90 kişinin mağduriyet yaşattığını tespit etmiş bulunmaktayız.” denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Teoman

Tapusuz kimse ev almasın.. Ülkemizde fırsatçı sahtekar müteahhitler türemiş..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23