• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'ın yıldızı gazetecilere saldırdı

Yeniakit Publisher
2015-12-06 08:46:00 -
Galatasaray'ın yıldızı gazetecilere saldırdı

Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski, bir et lokantası çıkışında gazetecilere saldırdı ve Türkçe küfürler savurdu.

Galatasaray’ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, 3-0’lık Bursaspor galibiyetini ailesiyle gittiği bir et lokantasında kutladı. Eşi ve çocuğu ile İstanbul Etiler’deki mekânda buluşan Alman yıldız, çıkışta gazetecilerin görüntü almasına sinirlenince ortalığı birbirine kattı. Sarı-Kırmızılı futbolcu, görüntü alan gazetecilere önce sözlü olarak sataştı. Ardından da fiziki saldırıya geçti.

GALİZ KÜFÜRLER

Öğrendiği Türkçe küfürleri sıralayan Podolski, daha sonra hızını alamayıp bir gazeteciye tekme attı. Bu hareketiyle çevredekilerin de tepkisini çeken oyuncunun talimatıyla, kulübün tahsis ettiği silahlı koruması da gazetecilerin üzerine yürüdü. Mekân çalışanlarının araya girme çabasına rağmen bir türlü sakinleşmeyen Alman yıldız, aracına binerken de gazetecilere küfür etmeyi sürdürdü.

Nuri Altuntaş/Haberturk

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23