• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Sezon sonu yeni adresi Brezilya

Yeniakit Publisher
2020-03-21 12:31:00 -
Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Sezon sonu yeni adresi Brezilya

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcularından Mariano'nun ülkesinin takımlarından Flamengo'ya transfer olacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın sağ beki Mariano, Brezilya televizyonu Esporte Interativo'ya verdiği röportajda sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi.

Mariano Brezilya yolcusu

Galatasaray ile son sezonu olduğunu söyleyen 33 yaşındaki oyuncu Brezilya'ya dönmeyi düşündüğünü söylerken, "Galatasaray ile olan sözleşmemin sonuna geldim. İki ay kaldı ama tabi corona virüsü nedeniyle nasıl olacağını bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

2017'de Sevilla'dan transfer edilen; ancak sezonun ilk yarısında beklentilerin altında kalan Mariano, ara transfer döneminde Flamengo ile görüştüğünü açıkladı. Mariano, "Rafinha transferi öncesinde Flamengo benimle ilgilendi. Flamengo'dan biri beni aradı ancak bana ilk seçeneklerinin Rafinha olduğunu söylediler. Türkiye'de mutluyum ancak Flamengo da Flamengo'dur. Her iki taraf için de iyi olanın gerçekleşmesini istedim, oturduk ve konuştuk. Flamengo ile görüşmelerim oldu" diye konuştu.

Eski kulübü Fluminense'ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan öncak önceliği olmadağını kaydeden Brezilyalı, "Elbette yetiştiğim kulüp Guarana'ye sempati duyuyorum. Fluminense ile de 2009'da küme düşmekten kurtulup yeni bir hikaye yazmıştık. 2010'da Brezilya şampiyonluğa ulaştık. Bu kulüplere sevgim var ama önceliğim bulunmuyor" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

(Ntvspor)

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23