• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fransa'da provokasyonlar devam ediyor

Yeniakit Publisher
2020-10-30 01:59:00 -

İslam düşmanları Fransa'da polis eşliğinde sokağa çıkarak yürüyüş düzenledi. Faşistler, "İslam Avrupa'dan çık" sloganları attı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'a ve Müslümanlara saldırmasını fırsat bilen Fransız faşistler sokaklara çıktı.

Fransa'nın Nice şehrinde, aşırı sağcı ve İslam karşıtı "Génération identitaire" örgütü, Fransız polisi eşliğinde gösteri düzenledi ve "İslam Avrupa'dan çık" sloganları attı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Akinci.

Bu vahsi pis kopeklerden, bir tane terorist, dun fransiz polisi tarafinda oldurdu, polisler saldirmis, ALLAHU EKBER, barirken, Le Figaro ve The Independent, haber ettiler, ne dediler katolik terorist degil, dengesiz biri dediler. Ayne gruptan uye olan bir diger terorist, Avustralyadan cepaneler berabar (5 tane uzun namlu ve bine kadar muhumatla, cok garip nasil gumruklerden gecmis, o ulkelerde birakin silah, tiras jileti kimse tasinmaz, polisler bile silahsiz, neyse kimlerden emir ve destek aliyorlar besbeli) Yeni Zelandaya gitti, Christchurc sehirinde sirada bir camide katliam yapmis, 67 musliman namaz kalirken soguk kanli avlarken katlenmis, hic kimse cak cuk dememis, sesin cikmamis, gavur terorun ve teroristlerin lanet etmemis, dengesiz biri dediler! Kim destek veriyor bu teroristleri, nasil bir iskocyali kokenli Avustrayladan, Yeni Zelandaya cepanelikle beraber gider ve muslimanlara katliam yapar, nicin, hangi devletler onlar deslekliyorlar? Gizli servisler bu pis oyunlar parmagin varmi yada bu teroristler onlarin elemanlari?! Fransada bu garip irenc seyler sikca oluyorlar, neden, kime karsi, ne gizliyorlar, amac ne!

KARADAGLI

VERIN PARAMIZI CIKALIM AVRUPADAN FRANSADAN CIK DEMIYORLAR AVRUPADAN CIK DIYORLAR DEMEKKI FRANSA BUTUN AVRUPANIN SESI OLMUS BIR TANE AVRUPA ULKESI CIKIPTA DIYORMU EEEY FRANSA SEN BIZIM YERIMIZE KONUSAMAZSIN DIYORMU???HAYIR DEMEZ HEPSININ ISINE GELIYORDA ONDAN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23