• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fonlanan Ruşen’in umudu da bitti! CHP’den medet uman kalmadı

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi:

Sol tandanslı yayınlarıyla tanınan Medyascope’un kurucusu Ruşen Çakır, nihayet gerçeği itiraf etti. Çakır, CHP’ye artık kimsenin güvenmediğini, partinin İmamoğlu yüzünden iki başlı hale geldiğini söyledi. “CHP’ye 19 Mart’tan sonra bir destek vardı ama seçmen güvenmiyor” sözleriyle CHP’deki çöküşü itiraf eden Çakır’ın bu açıklamaları, fonların da kesildiği yönündeki iddiaları akıllara getirdi. Görünen o ki, Ruşen Çakır bile artık CHP’den umudunu tamamen kesti.

Medyascope'un kurucu Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır, CHP’ye 19 Mart’tan sonra bir destek olduğunu, ancak seçmenin CHP’ye güvenmediğini söyledi. Çakır, ana muhalefet partisinin Ekrem İmamoğlu yüzünden iki başlı görüntüsü verdiğine de dikkat çekti.

Solak gazeteciler arasında gösterilen Ruşen Çakır, “Seçmen, CHP'nin ekonomiyi düzelteceğine inanmıyor.  Kendi seçmeni bile bu konuda çok tereddütlü. CHP'ye destek var ama CHP'ye insanlar güvenmiyor” dedi.

“İNSANLAR CHP’Lİ BİR İKTİDARI HAYAL EDEMİYORLAR”

Medyascope'un kurucu Yayın Yönetmeni ve Yazarı Ruşen Çakır, Panarame.tr’nin Eylül araştırmasının sonuçlarını Hatem Ete ile konuştuklarında benzer bir durumun ortaya çıktığını belirterek, “CHP’ye destek var 19 Mart’tan sonra özellikle… Ama CHP’ye insanlar çok fazla güvenmiyor. Türkiye'de insanlar, CHP'li bir iktidarı hayal edemiyorlar. Bu başlığa çıkarttığım husus çok önemli. Şu haliyle, ‘CHP gelse ekonomiyi düzeltemez’ şeklinde bir yaklaşım var” ifadelerini kullandı.

“İKİ BAŞLILIK GİBİ BİR OLAY ORTAYA ÇIKTI”

“CHP'de bir başka sorun var” diyerek partideki iki başlılığa dikkat çeken Çakır, “CHP'nin kendisi var, bir de Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ofisi var. İki başlılık gibi bir olay ortaya çıktı.  CHP'de bir yönetim var, Cumhurbaşkanı adayının ofisinde de başka bir ekip var.” değerlendirmesini yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

saqq

''Şu haliyle, ‘CHP gelse ekonomiyi düzeltemez’ şeklinde bir yaklaşım var” ifadelerini kullandı.'' O zaman AKParti bu seçimi CHP ye vermeli bunlar gelsin Ülke tamamen dibe vursun beceriksizlik soygun tembellik acemilik neymiş Millet bir daha görsün gelirleri düşsün işsizlik enflasyon daha da artsın o emcük kafalara bir Dank etsin.

ali ihsan kara

chp daha izmiri yonetemio pislikten gecilmio.bunlar hain ust kademe chpde yahudi ermeni rum bunlar soyar memleketi ornekleri belediyede.bunlara hic bir sey teslim edilmez.dinsiz namazsiz islam dusmani chp memlekete faydasi olmaz olmamista tek icraatleri ataput heykeli yapmak .gerci atalarida turk degil yahudi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23