• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistin'e destek mesajını silen Kendall Jenner, eleştirilerin hedefi oldu!

Yeniakit Publisher
2021-05-17 17:03:00 - 2021-05-17 17:12:55
Filistin'e destek mesajını silen Kendall Jenner, eleştirilerin hedefi oldu!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarıyla ilgili sosyal medya hesabından Filistin'e destek mesajı paylaşan ünlü model Kendall Jenner'ın, paylaşımını kısa süre içerisinde silmesi eleştirildi.

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarılarıyla ilgili sosyal medya hesabından Filistin'e destek paylaşımını saniyeler içerisinde silerek eleştirilerin hedefi oldu.

İsrail'in Gazze'ye saldırısı

Mescid-i Aksa'ya baskın yapan İsrail'in, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ediyor. Şehit sayısının 200'e yükseldiği Gazze Şeridi'nde yaşanan olaylara tüm dünyada protesto gösterileriyle tepki gösteriliyor.

Kendall Jenner Filistin'e destek mesajını sildi

Birçok ünlü isim de Filistin'e destek mesajı paylaşarak İsrail saldırılarını kınıyor. Kendall Jenner da, 'Kimin insan haklarının daha önemli olduğu konusunda bir seçim yapamazsınız. Filistinlilerin bastırılmasını görmezden gelemezsiniz' ifadeleriyle Filistin'e destek mesajı paylaştı.

Ancak Jenner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımı saniyeler içerisinde kaldırdı. Jenner'in bu hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti. Jenner'ın paylaşımını ablası Kim Kardashian'ın sildirdiği iddia edildi. 

Jenner'ın hamlesi sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Silmek gerçekleri değiştirmiyor maalesef' sözleri ile eleştirildi. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

osmani

Bu ermeninin yanlislikla o mesaji attigi kesin. Siyonistler hemen devereye girip ona, eger sen filistine destek verisien bizde ermeni soykirimi yalanini butun dunyayay yayariz dediler ve isi bitiridiler. sozde emeni soykirimi yalanini zaten cikaran ve bu ermenilere destek veren siyonist yahudiler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23