• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fibabanka'dan depremden etkilenen vatandaşların borçlarına erteleme

Yeniakit Publisher
2020-01-30 11:52:42 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Fibabanka'dan depremden etkilenen vatandaşların borçlarına erteleme

İSTANBUL (AA) - Fibabanka, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında ihtiyaç sahibi bölge halkının kredi ödemelerini 3 ay faizsiz olarak erteledi.

Fibabanka açıklamasına göre, banka, Elazığ merkezli deprem sonrasında afetten maddi, manevi zarar gören bölge halkına destek olmak için müşterilerinin kredi ödemelerini erteledi ve Kredili Mevduat Hesabı için sıfır faiz uygulama kararı aldı.

Banka ayrıca, Kredili Mevduat Hesabı için 3 ay boyunca aylık sıfır faiz uygulama ve Fibabanka kredi kartı müşterilerinin ekstrelerinde oluşacak alışveriş ve gecikme faizleri için de 3 ay süresiyle sıfırlama kararı aldı.

Deprem bölgesindeki müşterilerinin para transferi ihtiyaçlarına da destek olmayı amaçlayan Fibabanka, mobil ve telefon bankacılığı kanallarından yapılacak EFT işlemlerinin de ücretsiz olarak gerçekleştirilmesine imkan sunuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23