• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'den yurtlarda kalan kızlara çıplak fotoğraf şantajı!

Yeniakit Publisher
2017-01-10 15:19:00 - 2017-01-10 15:22:32
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
FETÖ'den yurtlarda kalan kızlara çıplak fotoğraf şantajı!

ORDU'daki Fetullahçı Terör Örgütü iddianamesinde korkunç detaylar yer aldı. İddianamede örgüte ait yurtlarda kalan kızların çıplak fotoğraflarının çekildiğine yer verildi.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) darbe girişimine ilişkin hazırlanarak mahkemeye sunulan iddianamede şok detaylar yer aldı.

ÖRGÜTTEN KOPMA İHTİMALİNE KARŞI...

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve FETÖ’nün Ordu’daki faaliyetlerine ilişkin iddianamede, örgüte ait yurtlarda kalan kız öğrencilerin ‘abla’ olarak adlandırılan ilçe sorumluları tarafından çıplak fotoğraflarının çekildiği ve bu fotoğrafların ileride örgütten kopma ihtimaline karşı şantaj olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

İddianamede ayrıca, örgütün yasa dışı faaliyetlerle finansman sağladığı, himmet, bağış, burs gibi çeşitli adlarla toplanan paralarla gayrimenkuller alınarak ‘kara para akladığı’ ortaya çıktı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23