• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'den alçak 'referandum' tehdidi: Bahar yakın!

Yeniakit Publisher
2017-03-22 09:16:00 - 2017-03-22 09:33:33
FETÖ'den alçak 'referandum' tehdidi: Bahar yakın!

15 Temmuz sonrası kaçacak delik arayan FETÖ'cü teröristler kafalarını saklandıkları inlerden yine çıkardı. 'Bahar yakın' diyerek darbe imasında bulunan FETÖ'cüler, Türk halkına tehditler savurup referandumun sonucunu etkilemeye çalışıyor.

Darbeci terör örgütü FETÖ'nün, yeni oyunlar peşinde olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinden algı yönetmekle tanınan mili irade düşmanı hain örgüt, “Bahar Mevsimi”ni kullanarak yeni bir terör dalgası oluşturmaya çalışıyor.

Fetullahçı terör Örgütü’nün 12 Kişilik sözde "Başyüceler Konseyi" üyesi olan Abdullah Aymaz’ın yazdığı yazı, örgütün sosyal medyadaki teröristlerini harekete geçirdi. Fetullahçı teröristlerin “anavatan” olarak isimlendirdikleri ABD’ye kaçan üyeleri Aymaz’ın bu yazısı üzerine harekete geçtiler. Sosyal medya üzerinden büyük bir manipülasyon başlattılar.

DARBE SEVEN TWEETLER

Azılı FETÖ'cü “Deniz Kuvvetleri imamı” ve CIA’ya çalıştığı tespit edilen Tuncay Opçin, “Bahar” ile ilgili şarkıları paylaşmaya başladı. Terörist Opçin, Coşkun Sabah’ın “Baharı bekleyen Kumrular gibi”, Sezen Aksu’nun Ben her bahar âşık olurum”, Müzeyyen Senar’ın seslendirdiği “Bir bahar akşamı” isimli şarkıları peş peşe paylaştı. Bilindiği gibi FETÖ teröristi Opçin, 15 Temmuz’dan bir gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kast ederek “Gece yatağından alıp, sabaha asacaklar” tweetini yazmıştı. Opçin’in tweetinin üzerinden 24 saat geçmeden örgüt darbe teşebbüsünde bulundu. CIA’ya bağlı bir kuruluştan 4 yıl boyunca maaş aldığı ortaya çıkan ve bunu kabul etmek zorunda kalan FETÖ teröristlerinden Emre Uslu da “Bahar darbesi” operasyonuna katıldı. FETÖ’cü Uslu, teröristbaşı Gülen’in sözde bir şiirinden şu alıntıyı yaparak korku dağları oluşturmaya çalıştı: “Hazan olur, ayaz vuru. Soğuk keser, Sonra bahar gelir, 100 ışkın boy verir.” Sosyal medyayı en aktif kullanan FETÖ'nün, “bahar” paylaşımlarının bir amacı hedeflediği belirlendi. Emniyetin yaptığı operasyonda, ismi açıklanmayan bir örgüt üyesinin evinde ele geçirilen belgelerin içinden biri polisin dikkatini çekti. O belgede, teröristbaşı Gülen’in bir subliminal mesajı vardı ve mesajda “Bahar isyanı” hazırlığında oldukları tespit edildi.

AMAÇ KORKUTMAK
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Teröristbaşı Gülen, taraftarlarına şu cümlelerle umut veriyor: “Bahar, öyle şaşaalı olacak ki, Kanuni devri yanında sönük kalacak. Büyük baharın arefesi.” FETÖ militanları, “bahar” konulu mesajları sosyal medyada sistemli bir şekilde yayarak, örgüte yönelik yapılan operasyonların önüne geçmek istiyor. Ayrıca örgütte hızla artan “itirafçı, muhbir” sayısını azaltmak amacıyla korku yaymaya çalışıyor. Gülen ve militanlarının bahar mesajı ile birlikte operasyonu yürüten polis savcı ve yargıçların gözünü korkutmayı hedeflediği belirtiliyor.

FETÖ’yü yine istedi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions ile telefonda görüştü. Bozdağ, yaklaşık yarım saat süren görüşmede, yeni görevinden dolayı ABD’li mevkidaşını tebrik etti. Bozdağ görüşmede, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in Türkiye’ye iade edilmek üzere ABD’de geçici olarak tutuklanmasını net bir dille ifade etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23