• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ’cünün eşi, Akın Gürlek’e böyle cevap vermişti! ‘Eşime benziyor ama bilemeyeceğim’

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

FETÖ terör ve ihanet örgütünün Hava Kuvvetleri İmamı Kemal Batmaz’ın yargılandığı davada dönemin Mahkeme Başkanı Akın Gürlek’in Batmaz’ın eşi Gonca Batmaz ile diyaloğu ile yeniden gündem oldu.

FETÖ terör ve ihanet örgütünün Hava Kuvvetleri İmamı Kemal Batmaz’ın yargılandığı davada dönemin Mahkeme Başkanı Akın Gürlek’in, Batmaz’ın eşi Gonca Batmaz ile diyaloğu, örgüt mensuplarının nasıl mankurtlaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.


Sosyal medyada yer alan görüntülerde; Mahkeme Başkanı Akın Gürlek, FETÖ Hava Kuvvetleri İmamı Kemal Batmaz'ın eşi Gonca Batmaz'a (2019) “15 Temmuz günü eşiniz Kemal Batmaz'ın Akıncı Üssü'nde bulunduğuna ilişkin deliller var. Kamera kayıtları var, hatta parmak izi de var. Siz de görmüşsünüzdür ekranlardan. Gördünüz mü eşinizin Akıncı Üssü'nde bulunduğuna ilişkin görüntüleri?” diye soruyor.


“BİLİRKİŞİ OLMADIĞI İÇİN” EŞİNİ TANIYAMADI!

Mahkemedeki soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Gonca Batmaz ise şu cevabı veriyor: “Eşime benziyor; Benziyor eşime görüntüler. Ama dediğim gibi ben bilirkişi değilim, bu konuda uzman değilim. Yani bilemeyeceğim

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23