• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'cü hain Emre Uslu, Devlet Bahçeli üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı! Paylaşıma tepki yağdı

Yeniakit Publisher
2019-09-23 18:39:00 - 2019-09-23 19:34:27
FETÖ'cü hain Emre Uslu, Devlet Bahçeli üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı! Paylaşıma tepki yağdı

FETÖ'cü hain Emre Uslu, Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ahlaksızca hedef aldı. Uslu'nun paylaşımı büyük tepki çekti.

Türkiye'yi karalamak için sabah akşam sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan FETÖ'cü Emre Uslu, şimdi de Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Bugün öğlen saatlerinde üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi sebebi ile hastaneye kaldırılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapılan tetkiklerin ve müdahalelerin ardından saat 15.30 sıralarında taburcu edildi.

Bahçeli'nin rahatsızlığı vatan haini FETÖ'cüler tarafından sevinçle karşılandı. Bir kullanıcı Twitter'dan "Bahçeli gebermiş mi?" diye yazdı.

Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçilerinden Emre Uslu, ise bu tweeti paylaşıp Bahçeli'nin rahatsızlığı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Paylaşımında "Darısı diğerinin başına..." ifadelerini kullanan Uslu'ya vatandaşlardan cevap gecikmedi.

"Çok şükür it sevindirmedik"

Bir kullanıcı Uslu'ya "Liderimizin sağlık durumu gayet iyi. Hevesiniz kursağınızda kaldı. Hainlerin kabusu olmaya devam edecek." derken, başka bir kullanıcı ise "Çok şükür it sevindirmedik" şeklinde yanıt verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Belcikali

Uslu uslu dur sakin belcikaya gelme

Leyla

Ulan maymun herif niye hariçten gazel okuyup duruyorsun .sıkıysa hayinlik yaptığın dogdugun yere gelsene.gelmek için önce mangal gibi yürek ister o yürek sizde ne arar .oralardan zamanli zamansız ötüp durma git sen fetonun cöpcülügünü yap dizinin dibine otur beynini Biraz daha yıkasın. Maymun ciğeri on para etmez i san nusfetteleri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23