Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı ağırlıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Portekiz’in güçlü ekiplerinden Benfica’yı konuk edecek. Mücadele, TRT 1 ve TABİİ ekranlarından naklen yayınlanacak.
Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak müsabakayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Siebert'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Jan Seidel ve Dominik Schaal üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Daniel Schlager.
Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3. eleme turundan katılan sarı-lacivertliler, Hollanda'nın Feyenoord takımını elemeyi başarmıştı.
Deplasmandaki ilk müsabakayı 2-1 kaybeden Fenerbahçe, seyircisi önünde rakibine 5-2 üstünlük kurarak adını play-off turuna yazdırmıştı.
Fenerbahçe, Benfica karşısında ilk maçta iyi bir sonuç alarak rövanş öncesinde avantaj yakalamayı hedefleyecek.