Fenerbahçe Beko deplasmanda Barcelona'ya yenildi
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 8. hafta maçında deplasmanda İspanyol ekibi Barcelona'ya 97-55 yenildi.
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 8. hafta maçında deplasmanda İspanyol takımı Barcelona'ya 97-55 mağlup oldu.
Barselona kentindeki Palau Blaugrana Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 28-17 önde kapatan Barcelona, rakibinin ilk beş dakikasında üç sayı üretebildiği ikinci periyotta farkı daha da açarak soyunma odasına 51-29 üstün gitti.
Üçüncü çeyrekte 14 sayılık seri yakalayan ve son periyotta 69-38 önde olan İspanyol ekibi, salondan 97-55 önde ayrıldı.
Ev sahibi takımda 25 sayı ile oynayan Kyle Kuric maçın en skorer ismi olurken, Rolands Smits 20 ve Nikola Mirotic 16 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.
Sarı-lacivertli takımda Lorenzo Brown 10, Leo Westermann 9 puanla tamamladı.
Fenerbahçe Beko bu sezon ligde 4.'ünü kaybetti ve sezona iyi başlayan Barcelona 7. galibiyetini aldı.