• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatma Toru kimdir? İşte Fatma Toru'nun hayatı

Yeniakit Publisher
2016-06-23 18:10:00 - 2018-09-29 23:52:02
Fatma Toru kimdir? İşte Fatma Toru'nun hayatı

Ülkemizin ilk türbanlı belediye başkanı olan Fatma Toru’nun hayatına kısaca göz atalım. Fatma Toru’yu tanımayanlar için kısaca açıklayalım…

İki çocuk annesi olan Fatma TORU, 1972 Konya doğumludur. İlk, orta ve lise hayatını Konya' da tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliğini bitirmiştir. Eğitim hayatına önem veren Konya Meram Belediye Başkanı, daha sonrasında ise Aksaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Harita Mühendisliği yüksek lisansını tamamlamaktadır. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilen Fatma Toru her alanda kendini geliştirilmiştir.

Fatma TORU Hakkında

Konyalı bir aileye mensup olan Fatma Hanım, yirmi beş yıldır da Konya Meram' da yaşamaktadır. Ayrıca Meram Belediyesi için uzun yıllardır belediyecilik yapması nedeniyle de Meram ilçesinin tüm eksikliklerini ve ihtiyaçlarını bilmektedir. Yaşadığı şehri çok seven Fatma Hanım' ın öncelikli hedefi Meram ilçesine fayda sağlayacak çalışmalar yapmaktır.

Fatma Toru' nun Projeleri

Kentsel dönüşüm alanında uzman olan Fatma Hanım, özellikle bu konuda oldukça ciddi projeler hazırlamıştır. Birçok sanatsal ve kürtüler bina ve doğal güzellikleri ön plana çıkaran projeler ile kentsel dönüşümün sadece beton yığınından ibaret olmadığını gösterecek yeni fikirler üretmiştir. İnsan odaklı bir belediyecilik anlayışı olan Fatma Toru, halk ile iç içe hareket edip, belediye çalışanlarına ve sivil toplum kuruluşlarına da bu düşünceyi anlatmıştır.

Konya ve Meram'ı önemseyen yeni belediye başkanı, Meram' ın modern ve güzel bir şehir olması için ekibiyle beraber birçok projeye imza atmakta ve Meram ilçesinin gelişmesi için bütün çalışmaları itinayla denetlemektedir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23