• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan’dan Melek Mosso açıklaması

Yeniakit Publisher
2022-05-27 14:35:00 -
Fatih Erbakan’dan Melek Mosso açıklaması

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, kamuoyunu meşgul eden konser iptallerine ilişkin, ‘Batman’da da Isparta’da arkadaşlarımız büyük ölçüde belediyelerin borçları ve bu maddi imkansızlık içerisinde böyle konserlere para harcanmasının uygun olmayacağı saikiyle açıklama yapıyorlar. Biz Genel Merkez olarak bu kısmına katılıyoruz” dedi.

 YENİ AKİT  ANKARA 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi ziyaretler ve programlar vesilesi ile bulunduğu Bursa’da basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Melek Mosso’nun Isparta’daki konserinin iptaline ilişkin Erbakan, "Batman’da da Isparta’da arkadaşlarımız büyük ölçüde belediyelerin borçları ve bu maddi imkansızlık içerisinde böyle konserlere para harcanmasını uygun olmayacağı saikiyle ifade ediyorlar. Biz Genel Merkez olarak bu kısmına katılıyoruz. İlçe belediyelerinin borçları yüz milyondan il belediyelerinin borçları milyardan başlıyor. Böyle bir noktada bu masrafların uygun olmayacağını düşünerek tepki gösterdiler. Biz bu noktada kendilerine katılıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Masraf diyorsun ama olmayan paraları dağıtacağım vaat edip milleti kandırıyorsun. 

ömer

şeytanada yaranamadın yani
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23