• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan'dan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya ayar: O koltuğa nasıl oturduğunu unutma

Yeniakit Publisher
2019-10-14 15:42:00 -
Fatih Erbakan'dan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya ayar: O koltuğa nasıl oturduğunu unutma

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin skandal sözler sarf eden KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya, "O koltukta 1974 tarihinde gerçekleştirilen Barış Harekatı sayesinde oturduğunu asla unutmamalıdır” diyerek tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Kıbrıs Barış Harekatı ile Barış Pınarı Harekatını hedef alan sözlerine yönelik tepkide bulunarak, “O koltukta 1974 tarihinde gerçekleştirilen Barış Harekatı sayesinde oturduğunu asla unutmamalıdır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından yapılan yazılı açıklamada, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın, “1974'te biz adına Barış Harekatı desek de bu bir savaştı ve akan da kandı. Şimdi Barış Pınarı desek de akan su değil kandır” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, Akıncı’nın, 1974’de gerçekleştirilen “Barış Harekatı” sayesinde o koltukta oturmakta olduğunu asla unutmaması gerektiğini vurguladı.

"Siviller için azami hassasiyet gösteriliyor"

KKTC Cumhurbaşkanı’nın Barış Pınarı Herekatı’nı hedef almasına tepki gösteren Erbakan, “Suriye’de TSK tarafından yürütülen Barış Pınarı Operasyonu'nda kahraman ordumuzun tüm operasyonlarında olduğu gibi sivil hedeflere asla zarar gelmemesi için azami hassasiyet gösterilerek gerçekleştirilen ve sadece terör örgütlerinin silahlı unsurlarını hedef alan, hukuka uygun, meşru bir operasyondur” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

Merhum babasi gibi, Allah yolunu acik etsin. Akinci'yi gorevinden alma zamani geldi!

kibarcik

sütüne birşeyler karısmış herhalde 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23