• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan izleyicileri üzen haber!

Yeniakit Publisher
2021-06-14 15:20:00 -
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan izleyicileri üzen haber!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan severlerini üzecek haber geldi. Dizi bu hafta yayınlanacak bölümüyle sezon finali arasına girecek.

ATV ekranlarında sevilerek takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden izleyicilerini üzecek haber geldi. 6 sezondur yayınlanmaya aralıksız devam eden dizi bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümüyle sezon finali arasına girecek.

Yeni bölümde neler olacak?

Dizinin merakla beklenen sezon finali fragmanı ise yayınlandı. Dizinin sezon finalinde bomba gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde, Hızır Çakırbeyli, Rıdvan ve bağlı olduğu şebekeyle verdiği savaşta sevdiklerini teker teker kaybetmeye başlar. Gelini Didem Çakırbeyli'nin ölümünün ardından akrabası ve dostu Haşmet Façalı'yı da kaybeden Hızır Çakırbeyli, artık şartları zorlamaya karar verir.

Çakırbeyli ailesi kadar Façalı ailesine de ateş düşer. Yeğeni ve abisinin cenazesinde yapılan bombalı saldırıyla en yakınındaki isim olan Hakan'ı da kaybeden Behzat Façalı, intikam yemini eder. Abisi Haşmet Façalı gibi kendisini kaybetmesinden korkan Hızır Çakırbeyli, kurduğu planın merkezine Behzat Façalıyı koyar.

Evlendiği gün eşini kaybeden Hızır Ali'yi öldürmeyi kafasına koyan Rıdvan, bir hamle de hastanede yapar. Yapılacak saldırıyı ön gören Alpaslan ise kurduğu oyunla Rıdvan'ın bir oğlunu daha tuzağa düşürür. Oğlunu kurtarmak için her yola başvuran Rıdvan ise tüm bağlantılarını kullanarak savaşa yeni bir isim dahil eder.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

havva BULUT

akit fox yayınlancakmıs yeni sesonda lanet dizi diye manşet atcanmı atv olunca atılmaz fox olunca atılır ha ha ha
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23