• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski lidere büyük ayıp! İP’ten Bahçeli'yi kızdıracak Tarkan videosu

Yeniakit Publisher
2022-02-18 15:10:00 -

PKK'nın siyasi kolu HDP ile ittifak yapan sözde milliyetçi İYİ Parti'nin Nevşehir Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker, Tarkan'ın muhalefet için yaptığı "Geççek" isimli seçim şarkısıyla ilgili yayınladığı videoda haddini aştı.

Tarkan, muhalefete yaptığı "Geççek" isimli seçim şarkısını yayınladı.

Bir dönem medyada eşcinsel olduğu iddia edilen Tarkan’ın AK Parti iktidarını hedef alana şarkısına muhalifler balıklama daldı.

10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile ittifak yapan sözde milliyetçi İYİ Parti'nin Nevşehir Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker, konuyla ilgili haddini aşan bir video yayınlandı.

Aklınca MHP lideri Devlet Bahçeli'nin taklidini yapan Aker, "Sözde şarkıcı çıkmış kendi kafasına göre, bir şarkı uydurmuştur. Adına da ülkemize de yakışmamaktadır. Onu kimin finans ettiği araştırılmalıdır. 'Geççek geççek' derken neyi kastetmektedir? Tarkan'ın bugüne kadar kaç kuzusu vardır, araştırılmalıdır. Tarkan artık bu millet için beka meseledir" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

NİYE EN ÇOK HAİN BİZDE Kİ

Kadınca kendince reklamını yapmış. Geç gitsin. Kalay almayın. Reis cevap vermiş. Allah yardımcımız olsun

Amine

Haddi aşana had bildirilir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23