• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski eşi, CHP’li vekilin kabusu oldu: Seni yok ederim

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Eski eşi, CHP’li vekilin kabusu oldu: Seni yok ederim

CHP’nin eski milletvekillerinden Gülay Yedekci, 10 yıl önce boşandığı eşi Mehmet Arslan’dan aldığı ölüm tehditleri nedeniyle savcılığa başvurdu.

Gülay Yedekci, şikayet dilekçesinde, eski eşi Mehmet Arslan tarafından ölümle tehdit edildiğini, ağır hakaretlere maruz kaldığını ve huzurunun bozulduğunu belirtti. Ayrıca çocuklarının nafakasını ödemediği gerekçesiyle Mehmet Arslan hakkında icra dosyası bulunduğunu öne sürdü.

Suç duyurusuna göre Mehmet Arslan, Yedekci’ye “Seni yok edeceğim, mahvede­ceğim” sözleriyle tehditte bulundu.


Çocukların 250'şer lira olan nafakalarının artırılması için Yedekçi 2021'de yargıya başvurmuş ve nafaka 850 liraya yükseltilmişti. Nafakanın az olduğunu belirten Yedekçi davayı İstinaf'a taşıdı. İstinaf nafakayı 3 bin 500 liraya yükseltti. Ancak Arslan çocukların maddi ve manevi giderlerine hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Gülay Yedekci, Arslan hakkında bu nedenle İstanbul 24'üncü İcra Dairesi'ne icra takibi başlattı. Arslan'ın Marmaris'teki adresine haciz kararı verildiği ve şiddetlenen tartışmaların ve ölüm tehditlerinin bu haciz kararı sonrası yaşandığı öğrenildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ALİ

Vekillere bak bunları seçiyorsunuz

Çuvaldız

CHP li, Atatürkçü , laik; ve de kadına şiddet!!! Yanlışınız var, olur mu hiç? Ayıp ediyorsunuz!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23