• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski başbakanın damadı ölü bulundu!

Yeniakit Publisher
2019-07-31 22:31:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Eski başbakanın damadı ölü bulundu!

Hindistan'ın en büyük kahve zincirinin sahibi ölü bulundu. Hindistan'da eski Karnataka Başbakanı SM Krishna'nın damadı ve 'Coffee Day' kahve zincirlerinin sahibi VG Siddharta, Mangaluru şehrindeki Netravati nehrinin kıyısında ölü bulundu.

Siddhartha'nın ailesi hastaneye giderek cesedini teşhis etti. Şirketin sahibi Siddhartha'nın, 'borçlarla' ilgili bir mektup yazarak her şeyi anlattığı belirlendi.

Hindistan'da 1750 şubenin sahibi olan Siddhartha, yazdığı mektupta 'Tüm çabalarına karşın karlı bir iş modeli oluşturamadığı' söylüyor. Polis tarafından da doğrulanan mektubun devamında 'Tüm hatalarımdan ben sorumluyum. Tüm finansal kararlar benim sorumluluğumdaydı.' diyor.

Devamındaysa 'Bir girişimci olarak başarısız oldum.' diyerek bir nevi durumların bu noktaya gelişini belirtiyor.

Hisseler yüzde 20 düştü

Cafe Coffee, 1750 şube ile Hindistan'ın en büyük kahve zinciri konumunda. Zincirin, Malezya, Mısır, Nepal'de de şubeleri bulunuyor.

Şirketin kurucusu olan Siddhartha aile üyelerinin payları ile birlikte hisselerin yüzde 50'sine hakim durumdaydı. Ünlü işadamının Coca-Cola ile 1.45 milyar dolarlık bir satış konusunda görüştüğü yönünde haberler yer alıyordu.

Şirket hisseleri Siddhartha'nın kayıp haberi sonrası yüzde 20 oranında düştü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Müşrikler pislikten ibarettir. Dost edinilmesi ve evlenilmesi onlardan olamaya sebep büyük bir suçtur. Şeytanın dostları tağut yolunda savaşan ordunun mensuplarıdır. Müşriklerin görüldüğü yerde öldürülmesi emri vardır İnkar edenlerle savaşta Allahın emridir. Dünya doğru dostluğa ve doğru düşmanlığa dayanmaktadır Bunu doğru yapmayanın dini yoktur denebilir. Dinden çıkar müted olur Allah için dost olun dini için sevin Allah için düşmanlık besleyin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23