• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşine az rastlanan görüntü! İmamoğlu sinekleriyle birlikte geldi

Yeniakit Publisher
2019-11-13 17:04:00 - 2019-11-13 17:07:30
Eşine az rastlanan görüntü! İmamoğlu sinekleriyle birlikte geldi

Yıllardır İstanbul'da yaşanmayan sinek sorununun İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun göreve başlamasının henüz 1 yılı dolmadan başlaması vatandaşların dikkatini çekti.

İstanbulluların son dönemde şikayetçi olduğu en büyük konulardan birisi sineklerin fazlalığı oldu. Uzun yıllardır görmediğimiz görüntülerin oluşmasının ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Viroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"Sivrisinek popülasyonunu azaltacak işler yapmak lazım"

Sivrisineklerin bir sağlık problemi oluşturduğunu belirten Prof. Yılmaz, "sivrisinek popülasyonunu azaltacak işler yapmak lazım. Bu havalar sivrisineklerin çoğalması için birebir. 25-26 derecede en iyi yaşam ortamını oluşturuyorlar ve bu mevsim değişiklikleri de bizim maalesef işimize yaramıyor" dedi.

Yıllardır yaşanmayan olay neden şimdi yaşanıyor?

Kafalarda soru işareti oluşturan bir soru da "Yıllardır yaşanmayan olay neden şimdi yaşanıyor?" sorusu oldu. Yıllardır AK Parti yönetiminde olan İstanbul'da sinek sorunu gibi bir olay yaşanmıyordu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koltuğuna oturalı henüz 1 yıl olmadan bu olayların yaşanmaya başlaması dikkat çekti.

ODA TV İmamoğlu'nu satışa mı getirdi?

Öte yandan İstanbul'da hemen hemen tüm evlerde ve işyerlerinde gördüğümüz manzara aynıyken, İmamoğlu'na toz kondurmayan ODA TV ise konuyu haberlerine taşıdı. İmamoğlu'nu eleştiren haberleri yayınlamamasıyla bilinen ODA TV'nin bu haberi "İstanbul’da sinek neden arttı" başlığıyla okuyucularına sunması "ODA TV İmamoğlu'nu satışa mı getirdi?" sorularını akıllara getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

selim usta

cünkü güzelim istanbulu eskisi gibi b.k götürmesi ramak kaldi. Hersey cok zamli olacak sloganiyla kapatiyorum. designed by Mr.Ekrem Zamoglu an Kazikcioglu

Sineklik

Bu mübarek sinekler istanbulun genelindemi yoksa ibb nin başkanlık makamındamı popülasyonlarını artırıyorlar. İsraf diye sergilenen pikaplar sinek haşarat ilaçlama aracımıydı.aklımda bir sürü deli sinekler yoksa sinekleri ak belediyelermi salıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23