• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ermenistan'ın eski Başbakanı Bagratyan acı gerçeği itiraf etti: Ordumuzun yüzde 80’i imha edildi!

Yeniakit Publisher
2020-11-26 11:33:00 - 2020-11-26 11:41:41

Dağlık Karabağ savaşına ilişkin açıklamalarda bulunan Ermenistan’ın eski Başbakanı Hrant Bagratyan, Ermenistan ordusunun yüzde 80’inin imha edildiğini açıkladı.

Azerbaycan’ın işgal edilmiş topraklarını alma girişimi karşısında hezimete uğrayan Ermenistan cephesinden itiraflar gelmeye devam ediyor.

Karabağ savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ermenistan’ın eski Başbakanı Hrant Bagratyan, "Savaş sonunda ordumuzun yüzde 80'i yok oldu. Ermenistan yenildi, bu bir sır değil. Azerbaycanlılar, Dağlık Karabağ'da ne kadar tank, top ve diğer silahlarımız olduğunu çok iyi biliyor" dedi.

Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'daki yenilgisinin Erivan yönetiminin son yıllardaki hatalı dış politikasından kaynaklandığını öne süren eski başbakan, "Ermenistan kendi ilan ettiği ‘Karabağ Cumhuriyetinin’ bağımsızlığını tanımadı, bu açıkça ciddi bir hata. Erivan burayı tanısaydı diğer ülkeler de aynısını yapacaktı. Başbakan Paşinyan'ın bunu yapacak cesareti yoktu" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

osman

dogru dürüst bir savas olsa, ermenistani haritadan silecektik (kücük devletcik, rusya ve avrupaya serum ile bagli)

diyarbakırlı

Tarihe geçecek bir itiraf.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23