• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan’ın odası dizi seti oldu

Yeniakit Publisher
2016-04-26 09:51:00 - 2016-04-26 10:20:23
Erdoğan’ın odası dizi seti oldu

G20’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı Regnum Carya oteldeki villa Arap dizi yapımcılarının gözdesi oldu. Ortadoğu dizilerinin çekimleri için villa set haline getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 toplantıları sırasında konakladığı AntalyaRegnum Carya oteldeki Crown villa, özellikle Ortadoğulu dizi yapımcılarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Villayı dizi setine çeviren Büyük Ev dizisinin yapımcıları, üç haftadır 60-70 kişilik ekipleriyle konakladıkları otelde 3 ay sürecek dizi çekimini gerçekleştiriyorlar.

BÜYÜK TANITIM OLDU

Regnum Carya'nın sahibi Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, "Fas, Suriye, Suudi Arabistan, Ürdün, Lübnan ve Dubai'den özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı odada dizi çekimi yapmak için keşife geliyorlar. G20 ve Cumhurbaşkanımız, otelimizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Biz de Ortadoğulu turist sayımızı artırmak için yeni paketler hazırlıyoruz" dedi. Arap müşterilerin özellikle erken rezervasyonda Rus turistin önüne geçtiğinin altını çizen Öztürk, bu nedenle daha çok Arap müşteriye ulaşmak istediklerini kaydetti.

Geçen sezon toplam yabancı misafir rakamları içinde Ortadoğulu turist oranının yüzde 10-15 olduğunu, bu yıl rakamı yüzde 25'lere çıkarmayı hedeflediklerini dile getiren Öztürk, "Dizi ekipleri 60-70 kişilik grupla gelip bölümlerini çekiyorlar. Dizinin yüzde 80-90'ı bu villada çekiliyor" diye konuştu. Bu şekilde hem Antalya'ya gelen turist sayısının artacağını hem de otel özelindeki konaklama rakamlarının yükselişe geçeceğini vurgulayan Öztürk, "G20'de özellikle güvenlik açısından tercih edilen bir otel yabancı turist için de çok önemli. Bu yüzden konaklamalarda otelimiz tercih ediliyor" dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

KURŞUN GEÇİRMEZ CAMLAR

15-16 Kasım tarihlerinde Antalya Belek'te düzenlenen G-20 zirvesinde bölgeye lider yağmıştı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Belek'te liderlerin kalacakları otellerde fiyatlar geceliği 30 bin liraya kadar çıkmıştı. Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama'nın konakladığı Regnum Carya Resort Hotel zirve toplantılarına da ev sahipliği yapmıştı. Zirve nedeniyle otellere bu dönemde müşteri kabul edilmemişti. Üç katlı ve bahçesiyle birlikte toplam 3 bin 500 metrekare alana yayılan Crown Villa'da, özel butler, özel aşçı, servis elemanı, temizlik elemanı liderlere hizmet etmişti. Playstation odasının dahi bulunduğu villa kurşun geçirmez camlar ve özel bir kamera sistemi ile korunuyordu. Etrafı yüksek duvarlarla çevrili villa, konaklayan kişinin güvenliğini en üst seviyede tuttuğu için misafirler tarafından tercih edilmişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23