• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kalemini kırarız!

Yeniakit Publisher
2019-12-07 15:01:00 -
Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kalemini kırarız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Teşkilatı Toplantısında konuşuyor. Kibir abidelerinin AK Parti içinde yeri olmadığını vurgulayan Erdoğan, "Milleti karşısına alan bizi de karşısına alır. İnsan gönlünü kıranların, biz de partideki görevlerinin kalemini kırarız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Teşkilatı Toplantısında konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Büyük bir davanın sevdalısı insanlar olarak burada bir aradayız. AK Parti büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir.

Görevimiz ne olursa olsun hepimiz öncelikle bu davanın bir neferiyiz. Bugün söylediğimizi 30 yıl sonra da söylemek durumundayız.

Sadece kendi ajandasına, kariyerine odaklanan kişilerden dava adamı olmaz. Kendi nefsine göre hareket edenlerden dava adamı olmaz.Kibir abidesi olanlardan dava adamı olmaz. Hele hele vatandaşa tepeden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz.

Milleti karşısına alan bizi de karşısına alır. İnsan gönlünü kıranların, biz de partideki görevlerinin kalemini kırarız. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyenler, sadece varlık sebeplerini inkar etmekle kalmaz, aynı zamanda kendi hüsranlarını da hazırlar.

Ülkemizin de AK Parti'nin de kendi gündemi vardır. Kendi gündemimize sahip çıkacağız. AK Parti gündem takip etmez, gündem belirler. İstanbul'un nabzını iyi tutarsak zaten Türkiye'yi de yakalamış oluruz. Bu konuda sizlere büyük görev düşüyor.

KAYNAK: HABER7

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yılmaz

Eyt(gaspedilmiş hak)ye attığınız kazık İlk seçimde akp ve yancısı MHP ye dönecek bu millet Fransızlar Lübnanlılar Iraklılar gibi isyan etmiyorsa vatan sevgisinden yani sizleri sevdiğinden değil

mert

herkes lüx ihtişam peşinde en ufak müdürün odası firavunun sarayı gibi 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23