• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan salonu sallayan sözler: Sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz

Yeniakit Publisher
2022-05-27 17:12:00 - 2022-05-27 17:31:33

"Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin önünde yalan ve iftiralarla 'takoz' işlevi gören muhalefete ayar verdi. Erdoğan'ın "Sizi milletimizin ferasetine havale ediyoruz. Biz, siz kuklalarla değil, sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz" şeklindeki sözleri sonrası salonda adeta yer yerinden oynadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında önemli açıklamalarda bulundu.

Sözleri salonu salladı!

Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önünde yalan ve iftiralarla 'takoz' işlevi gören muhalefete ayar veren Erdoğan'ın sözleri salonu salladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aklınızı başınıza alın. Ülkenize ve milletinize ihanet derecesine varan söylemlerinizi, hırslarınızı, davranışlarınızı, provokasyonlarınızı bir kenara bırakın. Hayırda, hizmette, projede, eserde yarışacaksanız biz sonuna kadar varız. Ama şerrinizi sürdürecek, çirkefliğe devam edecek, iftira, hakaret ve tehdit yoluyla insanları sindirmeye çalışacaksanız bu bizim yolumuz değildir. Sizi milletimizin ferasetine havale ediyoruz. Biz, siz kuklalarla değil, sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Reis ölümüne yanındayız.

Ben dahi evde müthiş heyecanlandım.

fetösavar

efendileri: baydın, makron, jonson, alman gizli servisi, mossad, iran gizli servisi... tek başına işi götüren bir lider. demek ki büyük lokma ye, büyük söz söyleme: artık muhtar bile olamaz... niye bile? beğenmediğin muhtar, demokrasinin ilk adımıdır. seçimle gelir, alo.. boru değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23