• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan o muhabire tepki: CNN'in dalkavuğu!

Yeniakit Publisher
2014-06-03 13:40:00 -
Erdoğan'dan o muhabire tepki: CNN'in dalkavuğu!

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında Gezi'nin yıldönümünde Taksim'den canlı yayın yapan CNN International muhabiri Ivan Watson'a sert sözlerle yüklendi.

Her olumsuzlukta Türkiye'den yayına geçen CNN, Gezi'nin yıldönümünde de yine Taksim'deydi. Meydanda artırılan güvenlik önlemleri kapsamında pasaport kontrolünden geçirilmek istenen CNN muhabiri Ivan Watson, uzun süre direndi.

Arbede çıkınca polis Watson'ı, pasaportunu incelemek üzere Taksim Meydanı'nda bulunan ekip otosuna götürdü. Bu sırada CNN International yine canlı yayındaydı.

CNN muhabiri Ivan Watson ise daha sonra attığı tweet'lerle polis tarafından poposuna vurarak gözaltına alındığını iddia etti.

BAŞBAKAN: SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Grup toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan bu olaya değindi. Ivan Watson için "CNN'in dalkavuğu gelmiş Gezi'ye, ülkemi dünyaya farklı tanıtacaktı." diyen Başbakan, muhabirin suçüstü yakalandığını söyledi.

İşte Başbakan'ın o ifadeleri;

CNN'İN DALKAVUĞU SUÇÜSTÜ YAKALANDI

"CNN'in dalkavuğu gelmiş Gezi'ye, ülkemi dünyaya farklı tanıtacaktı. Suç üstü yakalandı. Gezi'nin yıldönümünde günler öncesi isyan çağrısı yapanlar avuçlarını yaladı.

GİT BU YAPTIKLARINI ABD'DE AVRUPA'DA YAP

Polis şamar oğlanı değildir. Polisin savunma hakkı yok diye bir şey olabilir mi?Geçenler de polisler için 'Bu ne sabır' dediğimde başta Kılıçdaroğlu rahatsız olmuş. Neden rahatsız oluyorsun. Git bu yaptıklarını ABD'de Avrupa'da yap bakalım."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23