• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan köprüye pankart asma girişimine çok sert tepki!

Yeniakit Publisher
2022-06-01 15:13:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Türkiye İşçi Partisi vekillerinin yaptığı pankart asma provokasyonuna ilişkin "Siyasetçi kılıklı provokatörler yaptıkları terbiyesizliğin hesabını hukuka verecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılan pankart asma provokasyonuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyasetçi kılıklı provokatörler yaptıklarını terbiyesizliğin hesabını hukuka verecektir." dedi.

Türkiye İşçi Partisi vekilleri, dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde provokatif bir eylem gerçekleştirerek 'Her yer Taksim her yer direniş' yazılı pankart asmaya çalışmıştı. Polislerin müdahalesiyle eylemlerini gerçekleştiremeyen vekiller bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeminde yerini aldı. Erdoğan o vekillere çok sert tepki gösterdi.

"Sen vekil olsan ne yazar?"

Hukuk önünde bu vekillerle hesaplaşılacağını söyleyen Erdoğan "Dün köprüye çıkıp polislere hakaret edip pankart asmaya çalışan tipler bunun somut örnekleridir. Siyasetçi kılıklı provokatörler yaptıklarını terbiyesizliğin hesabını hukuka verecektir. Bu ne densizliktir. Sen vekil olsan ne yazar? Gelip de Şehitler Köprüsü'nde böyle bir pankartı polise rağmen asamazsın. Astırtmazlar. Ne oldu? Asamadın." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Bu şebelekler şünü iyi bilsin ki haddi aşmişlardır onlara acınmayacaktır bi dahakine.

Kürdleri kullanan Ermeniler

Türkiyedeki Ermeniler Kürd olduklarını söyluyorlar! Ermeni olarak bilinmeye cesaretleri yok Kürdleri kullanıyorlar!? Köpürede afiş asmak isteyen Ermeni Taşnak teröristleri NEDEN körüden aşağı atmadılar NEDEN??? Hain kanlı katil Ermeni teröristleri 100 yıllık kinimiz var ahdımız var!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23