• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'En büyük pişmanlığım Galatasaray'

Yeniakit Publisher
2019-08-07 19:19:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
'En büyük pişmanlığım Galatasaray'

Galatasaray'ın eski futbolcusu Kevin Grosskreutz, Türkiye macerasıyla ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Kevin Grosskreutz, Alman basınına yaptığı açıklamalarda Galatasaray hakkında konuştu.

2015 yılında Galatasaray'a transfer olan fakat belgeleri yetişmediği için lisansı çıkartılamayan Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, Alman basınına verdiği röportajda Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.

"Gerçekten en önemli pişmanlığın nedir?" sorusuna, "Galatasaray'a gitmekti, çünkü çok telaşlıydım. Aceleci davrandım, çok kontrolsüzdüm ve sadece Thomas Tuchel ile olan fikir ayrılıklarımdan dolayı bunları yapıyordum. Çok sabırsızdım, belki de hatam buydu ama kimseye zarar vermedim, bundan dolayı pek de pişman değilim." cevabını verdi.

2015-2016 sezonunun ilk yarısında forma giyemedikten sonra 2016 yılının Ocak ayında ülkesinin takımlarından Stuttgart'a transfer olan 31 yaşındaki Grosskreutz, şu an Almanya 3. lig ekiplerinden KFC Uerdingen 05'de forma giyiyor. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23