• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eli kanlı İsrail önce öldürdü daha sonra...

Yeniakit Publisher
2014-11-19 13:36:00 -
Eli kanlı İsrail önce öldürdü daha sonra...

İsrail askerleri, Kudüs'te tramvay durağındaki yolculara çarpmasının ardından vurularak öldürülen Şeludi'nin evini yıktı.

İsrail askerleri, Kudüs'te tramvay durağındaki yolculara çarpmasının ardından vurularak öldürülen Abdurrahman eş-Şeludi'nin evini yıktı.

İsrail radyosunun ordu sözcüsüne dayandırdığı haberde, ordu güçleri, polis ve sınır muhafızlarının işbirliğiyle bu sabah Şeludi'nin Silvan'daki evinin yıkıldığı belirtildi.

Haberde ismi zikredilmeyen sözcünün şu ifadelerine yer verildi:
"Yıkım hız kesmeden devam eden terörle mücadele kapsamında, üst düzey siyasi talimatlar üzerine gerçekleştirildi. Bu evin yıkılması vatandaşlarımıza saldırı düzenlemeyi düşünenlere bedelini ağır ödeyeceklerini ifade eden açık bir mesajdır."

Kudüs'te 22 Ekim'de Filistinli Abdurrahman eş-Şeludi (21), İsraillilere aracıyla çarpmasının ardından İsrail polisi tarafından vurulmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

SİNAGOG EYLEMCİLERİNİN DE EVLERİ YIKILACAK

Kudüs'te dün bir sinagoga düzenlenen saldırıda da 4 İsrailli hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. İsrail polisi, "Kudüs'ün Har Nof Mahallesi'ndeki sinagoga ellerinde bıçak ve baltalarla gelen 2 kişi, polisler tarafından öldürüldü. Eylemciler Doğu Kudüslü" açıklamasında bulunmuştu. Netanyahu, sinagoga düzenledikleri saldırı sırasında polis tarafından öldürülen iki Filistinli'nin evlerinin yıkılması talimatı vermişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23